Togene over Storebælt kører igen torsdag kl. 10.00

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – De omfattende ødelæggelser på Storebæltsbroen betyder, at togene først kører over Storebæltsforbindelse kl. 10.00.

Arbejdet med at gøre sporet klar efter togulykken på Storebæltsbroen tidligere på dagen er så omfangsrigt, at togene først kommer til at køre over Storebælt igen i morgen, torsdag, kl. 10.00.

Anlægget er beskadiget på en 500 lang strækning

Kørestrømsanlægget er beskadiget på en 500 meter lang strækning i det ene spor og 200 meter i det andet spor, og det er den primære årsag til, at der først kan køre tog fra kl. 10.00.

Der vil stadig køre togbusser mellem Korsør og Nyborg, indtil trafikken genoptages. Det skriver Banedanmark i en pressemeddelelse.

For nærmere trafikinformation henvises til dsb.dk, ligesom Rejseplanen bliver opdateret med de nøjagtige tider i løbet af aftenen.

Værd at vide om forsinkelser og ubenyttede billetter

  • Du er omfattet af Rejsetidsgarantien, som du finder her.
  • Hvis du rejser på Orangebilletter, kan du rejse på andre afgange til og med i morgen den 3. januar 2019.
  • Du kan få ubenyttede pladsbilletter til indeværende billetdøgn refunderet uden gebyr.
  • Hvis du rejser på rejsekort – og bliver forsinket og rejsen derved bliver dyrere, kan du henvende dig til Rejsekort Kundecenter via kontaktformularen, som du finder her.
  • Du kan få ubenyttede billetter til indeværende billetdøgn refunderet uden gebyr her. Dette gælder også Orange-billetter.

Læs også: Opdateret: Togulykke på Storebæltsbroen.

(Arkivfoto: Banedanmark).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.