Projektbyggerier rykker ud af storbyerne

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Zand.News – I mange år har projektområdet været i hastig udvikling i de største kommuner, men nu er købsinteressen for projekter i Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse og Ringsted steget massivt. Det fortæller Bjørn Gervø fra EDC Projekt Poul Erik Bech.

Projektområdet har i mange år været i hastig udvikling i København og Aarhus, men i den seneste tid er købsinteressen for projekter i Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse og Ringsted steget massivt.

Det fortæller projektchef Bjørn Gervø hos EDC Projekt Poul Erik Bech, som har fået en ekstra kontorplads, så han nu sidder i både København og Roskilde. Dermed kan han være tættere på de mange boligprojekter Det skriver EDC Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

Projektchef: »Mange vil gerne investere i boligudlejning«

Efter en kort pause under coronakrisen har EDC Projekt Poul Erik Bech travlt som aldrig før. Mange investorer vil gerne opføre eller købe boligejendomme, og udlejningen og salg af projektboliger går strygende. Udviklingen har i langt højere grad end tidligere spredt sig til hele Sjælland.

»Vi har endnu mere travlt, end før coronakrisen satte ind, hvor det også gik supergodt,« fortæller projektchef Bjørn Gervø og fortsætter:

»Mange vil gerne investere i boligudlejning, fordi der er masser af lejere. Investorerne jagter i øjeblikket de gode beliggenheder, og interessen breder sig meget længere ud end København og Aarhus, hvor der efterhånden ikke er meget ledig jord tilbage. Derfor ser vi flere projekter i sjællandske byer som Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse og Ringsted.«

Projektchef Bjørn Gervø får kontorplads her i regionen

Projektchef Bjørn Gervø har på baggrund af den store interesse for projekter på hele Sjælland valgt at rykke delvist til Roskilde for at understøtte udviklingen.

»Hos EDC Poul Erik Bech har vi i de senere år udbygget vores position på erhvervs-, projekt- og boligområdet betydeligt. Nu betyder udviklingen indenfor vores projektområde, at jeg også har fået en kontorplads i Roskilde Erhvervscenter, så jeg kan være med til at sætte fokus på den store udvikling på projektområdet,« siger Bjørn Gervø og fortsætter:

»Jeg er stadig tilknyttet projektafdelingen i København, hvor jeg sidder et par dage om ugen for at fastholde og udbygge mine gode projektrelationer. Mit arbejde i København hænger tæt sammen med mit arbejde i Roskilde, da der for eksempel er en del af mine køberkontakter fra det storkøbenhavnske område, som nu også i højere grad viser købsinteresse i byer uden for København.«

Stigende interesse hos iværksættere og mindre investorer

Interessen for projektudvikling i de sjællandske byer er både national og international. Økonomisk bliver Danmark opfattet som en sikker havn. Derfor har mange udenlandske investorer stor interesse i boliger.

Samtidig bliver de store danske pensionskasser og ejendomsudviklere ved med at investere i boligprojekter. Men der er også mange mindre investorer.

»Vi hjælper også mange private investorer, for eksempel med at finde byggejord og udvikle fornuftige projekter, som ikke nødvendigvis er kæmpestore,« siger afslutter Bjørn Gervø og fortsætter:

»Og der er flere private investorer, end man måske umiddelbart skulle tro. Det kan være iværksættere, som har solgt deres virksomhed, det kan være velhavende familier, og det kan være mennesker, som løbende har opbygget en pæn formue og vil placere noget af den i ejendomme.«

Øverst: Bjørn Gervø er projektchef hos EDC Projekt Poul Erik Bech. (Foto: EDC Poul Erik Bech). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.