Politiet efterlyser en 55-årig mand fra Kalundborg

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Den efterlyste har ikke været i kontakt med sine nærmeste siden ultimo maj. Derfor beder politiet offentligheden om hjælp til at finde ham.

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde en 55-årig mand fra Kalundborg, der er savnet. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har afsøgt alle muligheder for at finde ham

Vijayanathan Selvarajah, der er 55 år, har ikke været i kontakt med sine nærmeste siden ultimo maj, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp til at lokalisere ham.

Han har sin daglige gang i Kalundborg, og politiet har afsøgt alle muligheder for at finde ham. Da eftersøgningen endnu ikke har haft et positivt udfald, bedes offentligheden om at kontakte politiet, hvis man har kendskab til mandens færden.

Politiet har blandt andet afhørt en række familiemedlemmer, venner og bekendte i både Danmark og Sri Lanka, og han ses ikke indlagt på hospital eller lignende.

Politiet har også afsøgt hans sædvanlige opholdssteder i Kalundborg uden held. Politiet har ikke mistanke om, at han har været udsat for en kriminel handling.

Han beskrives som:

  • 55 år
  • Cirka 162 centimer høj
  • Spinkel af bygning
  • Mørkt hår og skæg
  • Brun hudfarve.

Hvis borgerne har kendskab til hans færden eller i øvrigt har oplysninger til sagen, bedes de kontakte politiet på telefon 1-1-4 eller telefon 4635 1448.

Øverst og nederst: VVijayanathan Selvarajah. (Foto: Midt- og Vestsjællands Politi). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.