Politi advarer: Farligt stof i omløb i Haslev

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Opdateret – Politiet advarer om farlige stoffer, som er solgt i Haslev i går. Stoffet kan også være endt i Slagelse Kommune.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi advarer om farlige stoffer, som er solgt i går, fredag den 2. februar, i Haslev.

To 15-årige købte i går eftermiddags et amfetamin-lignende stof af en yngre mand i Haslev. Efterfølgende indtog de stoffet, og det medførte alvorlige bivirkninger, idet de begge måtte indlægges akut på hospitalet.

“Den ene unge ligger pt. i koma, mens den anden nu er uden for livsfare. Vi opfordrer eventuelle andre købere af amfetamin i Haslev til ikke at indtage stoffet, da det kan være forbundet med livsfare,” udtaler politiinspektør Kim Kliver.

Samtidig opfordrer politiinspektøren personer med kendskab til sælgeren til at henvende sig til politiet, så de også den vej kan få fat i det farlige narkotika. Borgere kan henvende sig på telefon 1-1-4.


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at de nu har anholdt en yngre mand, som erkender at have solgt stoffet til de to unge drenge. Politiet ønsker fortsat at høre fra personer, som har kendskab til sælgeren.

“Det drejer sig om stoffet MDMA, og den netop anholdte har fortalt, at han var klar over, at det var meget stærk MDMA, men han har altså stadig solgt det videre,” siger politiinspektør Kim Kliver.

Den yngre mand sigtes indtil videre for salg af MDMA og for at forvolde fare for andres liv efter straffeloven.

Opdateret (2).

Genrefoto: lechenie-narkomanii / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.