Dødsfald: Påkørsel i Borup indstiller togdriften

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Zand.News – En personpåkørsel med alvorlig personskade ved Borup Station indstiller togdriften mellem mellem Roskilde og Ringsted.

Kl. 11.49 fik Midt- og Vestsjællands Politi en alarm om personpåkørsel med alvorlig personskade ved Borup Station. Politiet er på stedet for at undersøge omstændighederne. Togdriften er indstillet. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter.

DSB oplyser, at Togbusser erstatter togene mellem Roskilde og Ringsted, men ved ikke, hvornår Togbusserne er fremme. De erstatter togene indtil kl. 14.30.

Der er tale om en mand, som er afgået ved døden, efter han blev påkørt af et godstog. Det er en ulykkelig hændelse, og politiet arbejder på at identificere manden og underrette de pårørende. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Find togbusser og hold dig orienteret på: dsb.dk.

DSB Basis Rejsetidsgaranti: Du kan søge kompensation, hvis du benytter billet, klippekort, rejsekort samt bus- og tog-årskort på rejser med fjern-, regional- eller S-tog, såfremt du bliver mere end 30 minutter forsinket jævnfør ankomsttiden på bestemmelsesstationen. Læs mere på: dsb.dk.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Artisteer / iStock). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.