Heino Knudsen valgt som folketingskandidat

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Zand.News – Regionsformand Heino Knudsen er valgt som folketingskandidat og stiller ikke op til næste regionsrådsvalg.

Regionsformand Heino Knudsen (S) er valgt som folketingskandidat i Guldborgsundkredsen og stiller ikke op til regionsrådsvalget i 2025. Det oplyser han på Facebook.

Han forbliver regionsformand “en god tid endnu”

»Jeg er her til aften (tirsdag den 9. maj, red.) af generalforsamlingen i Socialdemokratiet i Guldborgsund blevet valgt som kredsens folketingskandidat,« skriver Heino Knudsen og fortsætter:

»Jeg er enormt glad for valget, og den tillid som medlemmerne har vist mig. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med alle i kredsen, og alle andre, frem mod næste folketingsvalg hvor jeg vil være på stemmesedlen i hele Region Sjælland. KÆMPE TAK for tilliden som jeg vil gøre mit yderste for at leve op til.«

Heino Knudsen bliver spurgt ind til sit fortsatte medlemskab i af regionsrådet i Region Sjælland, og her svarer han, at han ikke stiller op til regionsrådsvalget i 2025.

»Mit nye kandidatur til Folketinget betyder desværre også, at jeg ikke vil være på stemmesedlen ved næste regionsrådsvalg. Heldigvis bliver jeg med fuld energi som regionsformand en god tid endnu,« skiver han.

Øverst: Regionsformand og folketingskandidat Heino Knudsen (S). (Privatfoto: Facebook). SM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.