Efterlyses for røveri i Dagli’Brugsen i Ruds-Vedby

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – Tre lyse mænd efterlyses efter røveri i Ruds-Vedby, som ligger mellem Kalundborg, Slagelse og Sorø. Den ene røver bar en lang kniv med lyserødt skaft.

Dagli’Brugsen på Slagelsevej 7 i Ruds-Vedby var mandag morgen udsat for et væbnet røveri.

Kl. 08.21 kom tre mænd ind i forretningen, hvorpå de med en kniv truede de en medarbejder til at udlevere kassebeholdningen og en 4-5 kartoner cigaretter af mærket røde korte LA.

Herefter forsvandt røverne i en bil i nordlig retning. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Røverne var lyse i huden og mellem 16 og 22 år

Det tre efterlyste røverne beskrives som:

A: Mand, 16-22 år og lys i huden. Han var iført lysegrå joggingtrøje med hætte og lysegrå bukser med to sorte striber langs benene. Han var maskeret med tørklæde med kranieprint.

B: Mand, 18-20 år og lys i huden. Han var iført sort hættetrøje, blå cowboybukser, hvide sko og maske med et hvidt/gråt tørklæde. Røveren medbragte en cirka 30 centimeter lang kniv med lyserødt skaft.

C: Mand, 16-22 år og lys i huden. Han var iført mørk grå trøje med lys grå kant. Inden under denne havde han en rød trøje. Han var endvidere iført blå cowboybukser og sorte sko med hvid sål, og han bar en sort kasket med en hvid blomst/sol broderet på. Han var maskeret med et blåt tørklæde med hvidt print.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Kontakt gerne politiet på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Roland Magnusson / iStock). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.