Bedre mobildækning på regionens hospitaler

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Zand.News – Regionsrådet vil opgradere sygehusenes netværk, så de kan modtage 4g-signal og på sigt modtage 5g-signal.

Regionsrådet afsætter 26 millioner kroner til at opgradere til 4g-netværk på sygehusene og i psykiatrien i Region Sjælland. Det oplyser Region Sjælland i en pressemeddelelse.

Opgradering på alle sygehuse og i psykiatrien

Mange har nok prøvet at bakse med at søge informationer frem på telefonen, fordi netværket er for ustabilt. Men det problem bliver der nu gjort noget ved på sygehusene og i psykiatrien i Region Sjælland.

Regionsrådet afsætter 26 millioner kroner til at opgradere sygehusenes netværk, så de kan modtage 4g-signal, og så det på sigt bliver muligt at modtage 5g-signal.

»Forudsætningerne for at være tilgængelig online bliver hele tiden bedre, og tilbuddet på regionens sygehuse skal naturligvis kunne understøtte dette. Samtidig er der flere arbejdsmæssige ved opgraderingen, så det giver på alle måder god mening,« siger regionsrådsformand Heino Knudsen (S).

Med forbedringen kan patienter, gæster og sygehuspersonale se frem til en mere problemfri mobildækning. Samtidig har opgraderingen den fordel, at mobilsignalet ikke påvirker kritisk medicinsk udstyr.

Det forbedrede netværk er allerede etableret på Sjællands Universitetshospital i Køge, og nu kommer turen til alle sygehusene og i psykiatrien.

Øverst: Slagelse Sygehus. (Foto: Slagelse Media). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.