17-årig MDMA-sælger tiltalt for uagtsomt manddrab

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Politiet har rejst tiltale mod en mand fra Næstved for uagtsomt manddrab. Manden har angiveligt solgt MDMA til den 15-årige dreng, som døde midt i februar.

Der er rejst tiltale mod en mand for at have solgt MDMA til den 15-årige dreng fra Haslev, som mistede livet i februar. Der er tale om en 17-årig mand fra Næstved, og han er nu tiltalt for uagtsomt manddrab.

Manden er tiltalt for at have forvoldt drengens død og for vindings skyld, grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde at have forvoldt nærliggende fare for de to venners liv eller førlighed. Desuden er han tiltalt for at have givet MDMA til en kvinde velvidende om, at der var tale om et stærkt narkotikum.

Det viser et brev, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sendt til den 15-åriges familie. Det skriver TV ØST.

Læs også: 15-årig dreng død af amfetamin-lignende stof

Den 15-årige dreng fra Haslev mistede livet den 15. februar efter 13 dages kamp. Han havde taget stoffet “MDMA” sammen med en ven. De blev efterfølgende indlagt på Køge Sygehus, men vennen blev hurtigt udskrevet.

Den 15-årige dreng blev overført til Rigshospitalet, men det var ikke muligt for Rigshospitalets specialister at redde drengen.

Læs også: Tips om brug af stoffet MDMA på Netstof.dk fra Slagelse


Genrefoto: lechenie-narkomanii / Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.