Rigspolitiet: Nordens mest eftersøgte mænd

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Zand.News – Politiet efterlyser de 12 mest eftersøgte personer i Norden, herunder Mohamad Ahmed (tv) Hassan og Amin Qatra (th).

Politinetværket ENFAST står bag den nye nordiske liste

Dansk politi og de øvrige nordiske lande går ud med en samlet liste over de 12 mest eftersøgte personer i vores del af verden.

Det er politinetværket ENFAST (European Network of Fugitive Active Search Teams), der står bag den nye nordiske liste.

Personerne på listen er eftersøgt for en række meget alvorlige forbrydelser – fra overlagt drab til omfattende økonomisk kriminalitet.

Det danske politi har to drabsmistænkte på listen

Dansk politi har to personer på listen:

  • Mohamad Ahmed Hassan (øverst til venstre), der er efterlyst for knivdrab på en person den 28. august 2009 i Brønshøj. Han er født i 1983, er 190 centimeter høj og er somalisk statsborger.
  • Amin Qatra (øverst til højre), der er efterlyst for et drab begået i Vejle den 1. juni 2016. Han er født i 1989, er 178 centimeter høj og er afghansk statsborger.

Har man oplysninger, der kan hjælpe politiet, kan man kontakte dansk politi på telefon 1-1-4 eller de respektive landes politi.

Nationalt Efterforskningscenter er dansk kontaktpunkt

Det er ENFAST-repræsentanterne i de forskellige europæiske lande, der udvælger hvilke mistænkte, der skal efterlyses. I Danmark er det Nationalt Efterforskningscenter (NEC), der er netværkets kontaktpunkt.

Du kan finde andre internationalt efterlyste personer på: eumostwanted.eu.


Foto: ENFAST.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.