Beboermøde på Motalavej angrebet af indvandrerbande

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

OPDATERET – Et informationsmøde i Kvarterhuset på Motalavej om nedrivning af boliger og genhusning af beboere med deltagelse af 100 deltagere og en arabisk tolk endte i tumult og med hærværk mod en af genhusningskonsulenternes bil.

Onsdag aften indbudte BoligKorsør beboerne på Motalavej til et orienteringsmøde om beboernes kommende genhusning, som sker i forbindelse med nedrivning af boligblokke og moderniseringer af boliger. Det skriver SN.dk.

Den lokale afdelingsbestyrelse havde oprindeligt stemt nej, men repræsentantskabet i BoligKorsør havde alligevel godkendt nedrivningerne af boligblokke, fjernelse af etager og overskæring af en boligblok. Derpå blev nedrivningen godkendt af byrådet.

“Mødet med over 100 deltagere og arabisk tolk startede rigtig fint og i en god stemning, efter jeg havde budt velkommen og overladt ordet til de genhusningskonsulenter, der skal hjælpe beboerne,” siger formanden for BoligKorsør, Ebbe Jens Ahlgren, til Sjællandske/SN.dk.

Men der opstod uro og tumult senere på mødet, hvor kaffekopper, kager og kagebord blev væltet.

“Ved de to indgange samledes en halv snes unge mænd alle af anden etnisk herkomst end dansk. De begyndte at provokere, larme og fløjte, og det endte med, at de væltede det rullebord, hvor der stod kaffe og kage til beboerne,” fortæller Ebbe Jens Ahlgren videre til Sjællandske/SN.dk.

Omkring en time efter balladen blev der endvidere begået hærværk mod en af genhusningskonsulenternes bil. Forruden og bagruden blev smadret, og der blev malet ‘MTG’ på kølerhjelmen og siden.

Slagelse Lokalpoliti oplyser efterfølgende, at nogle unge skabte uro på stedet, og at der efterfølgende blev udøvet hærværk på en af mødedeltagernes bil.

Politiet opfordrer borgere til at kontakte politiet, såfremt de har oplysninger om episoden i Kvarterhuset og om hærværksforholdet.

Alle henvendelser behandles fortroligt og kan ske til enten telefon 1-1-4 eller direkte til:

  • PA René – 7251 0343 – rla008@politi.dk
  • PA Michael – 4132 8422 – mni026@politi.dk
  • PA Søren – 4132 8375 – scl004@politi.dk

Læs også: Landsbyggefonden får betydelige midler i de kommende år

[d12-plain]Artiklen er opdateret med oplysninger fra Slagelse Lokalpoliti og med efterlysning af vidner.[/d12-plain]

Arkivfoto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.