Lokalavisen Slagelse Media

Lokalavisen Slagelse Media er en digital lokalavis i Slagelse, Korsør og Skælskør, der udgives på Slagelse.info, og som er kendt som Slagelse.News.

Lokalavisen Slagelse Media adskiller sig fra traditionelle lokalaviser ved, at vi ikke fokuserer på omkostningstunge papiraviser, som de færreste læser. Vores vision er at være fremtidens informationsmedie.

Borgere bag lokalavisen Slagelse Media

Målgruppen for lokalavisen Slagelse Media er de knap 80.000 indbyggere i kommunen såsom i Slagelse, Korsør og Skælskør, men også folk, der arbejder og kommer i kommunen samt andre med interesse for vores indhold.

Vi lægger vægt på nyheder, der vedrører politik, familier, tilflyttere, nye borgere, iværksættere og erhverv, men vi udgiver ikke nødvendigvis “breaking news”. Vi er naturligvis tilmeldt Pressenævnet ligesom andre lokalaviser.

Vi ønsker at være et borgerdrevent medie i Slagelse, Korsør og Skælskør, og derfor er læserkommentarer, læserbreve og tips meget velkomne på lokalavisen Slagelse Media.

Vi modtager også gerne pressemeddelelser og anden information på: redaktion@slagelsemedia.dk. Desuden sælger vi annoncer og sponseret indhold på: salg@bureaukronberg.dk eller på telefon: 7027 6770.

Følg os på hjemmesiden og på Facebook

Du er meget velkommen til at “synes godt om” vores side på Facebook, hvis du er interesseret i at følge lokalavisen Slagelse Media. Du finder os på: facebook.com/slagelsemedia/.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på telefon: 7174 1448 mellem kl. 09.00 og 18.00. Du kan også blot sende en e-mail til os på: info@slagelsemedia.dk. Du kan læse mere om Slagelse Media her.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media).