Flådestation Korsør – Åbent Hus 2022

Flådestation Korsør Sylowsvej 8, Korsør

Lørdag den 27. august holder Flådestation Korsør åbent hus. De inviterer også samarbejdspartnere fra Hæren, Flyvevåbnet og Beredskabsstyrelsen samt en række civile organisationer. Det vil derfor være muligt at se enheder og udstyr, som normalt ikke hører hjemme på flådestationen. Der er gratis adgang, og programmet henvender sig til alle aldersgrupper. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at parkere på flådestationen.

Åbningsfest Slagelse Trailcenter

Slagelse Trailcenter Nykobbelvej 2, Slagelse

Det sker på Nykobbelvej 2 i Slagelse Østby. En dag med oplevelser for alle jer med interesse for MTB, Trailløb, Oløb og friluftsliv. Foreløbigt program: Kl. 13:00 Officiel åbning og snoren klippes inkl. opvisning v/ Bob&Leth. Kl. 14:00 Fremvisning og guidening på MTB-sporerne v/ Bob&Leth Kl. 15:00 MTB-sporet åbnes for fri leg. Der vil være musik, mad og drikke i og omkring bålhytten. Inviter dem du kender til en underholdende dag.

H.M. Dronningen i Slagelse, Korsør og Skælskør

Slagelse Rådhus Rådhuspladsen 11, Slagelse

Hendes Majestæt Dronningen besøger Slagelse Kommune den 29. og 30. august 2022. Der vil være god mulighed for at se og fejre Dronningen undervejs. Blandt andet ved karetturen gennem Slagelse midtby, under busturen med veteranbus i Skælskør og ved afsejling fra Korsør havn. Læs mere i: H.M. Dronningens program.

SUK-Festival 2022

På SUK'22 udstiller der både ungdomsuddannelser og videregåendeuddannelser. Virksomheder præsenterer de muligheder de har for uddannelse og karriereveje. Programmet kan ses fra midt august.

Sct Michaels Nat – Kulturnatten i Slagelse

Nytorv (Slagelse) Nytorv, Slagelse

Kulturnatten i Slagelse er en aften fyldt med traditioner, hvor midtbyen summer af liv og kulturelle oplevelser for hele familien. Hele byen holder ”åbent hus” og viser spændende kulturoplevelser for alle generationer og for enhver smag. I gadebilledet kan du opleve mange frivillige, der viser sig frem med fx dans, sang og musik. I 2022 kan du for første gang opleve og følge en kulturrute, som etableres i samarbejde med Slagelse Kommune. Kulturnatten arrangeres af…

De Dødes Nat 2022 i Slagelse

Nytorv (Slagelse) Nytorv, Slagelse

De Dødes Nat i Slagelse By afholdes i hele uge 43, men især fredag den 28. oktober 2022.

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).