Vil du gerne forkæle din hud bare lidt ekstra?

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der især i vinterhalvåret kan komme til at døje lidt med vores hud. Det er noget, der sker som følge af de koldere temperaturer især, og på sigt vil det føre til tør og endda sprukken hud.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det kan være hæmmende, idet det er smertefuldt, men sker det steder på kroppen, som er synlige for andre, vil det også gå ud over vores selvværd. Derfor handler det om at bekæmpe en tør og irriteret hud så hurtigt og godt som muligt.

Rudolph Care er dansk udviklet skønhedspleje

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online. Her har du nemlig rig mulighed for at købe en lang række af forskellige produkter til netop hudpleje.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med kvalitetsbrandet, Rudolph Care. Rudolph Care er dansk udviklet skønhedspleje #zandguide til dig der gerne vil forkæle din hud og dit hår og alt det med god samvittighed.

Du går nemlig ikke på kompromis med hverken lækkerhed eller effekt, men alligevel tilgodeser du miljøet.

Du investerer derfor ikke bare i din egen sunde hud, men også i det sunde miljø.

Din sikkerhed for sund hud og et tilgodeset miljø

Produkterne fra Rudolph Care er nemlig bæredygtige, og så er de udviklet med omtanke for miljøet. Derfor er de alle også Svanemærkede, mens størstedelen af dem også bærer den økologiske certificering, COSMOS.

Det er derfor din sikkerhed for sunde og gode produkter, der kun tilfører din hud sunde ting, der på ingen måde kan skade yderligere.

Når din hud er tør og sprukket, vil den nemlig også være mere sart, og derfor er det vigtigt med kvalitetsprodukter, der formår at give den helt rette og skånsomme pleje.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.