Tre tips til jagten på et nyt kontor

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Mangler du og dine kollegaer et nye kontor? Måske er I blevet for mange til det gamle kontor, og derfor søger I noget der er større. Det kan også være, at I ønsker noget nyere og mere moderne og nogle omgivelser, som man bliver mere inspireret af.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det kan svært at vælge, og der er mange forbehold, som I skal have i mente. Det kan for eksempel være placering, størrelse, pris og rumfordeling. Derudover skal der være plads til alle, og samtidig skal det ikke være alt for omkostningsfuldt.

Læs nedenfor tre gode tips til, hvad du skal have i mente, inden du køber eller lejer dig til nye kontorlokaler.

Rummeligt og indbydende, så alle kan ånde og samtale

Det er vigtigt, at ens kontorlokaler er rummeligt og indbydende. Det skal være rummeligt for at alle medarbejder kan ånde og føle, at de har hver deres personlige plads.

Samtidig skal der også være plads til fællesarealer, hvor man kan socialisere sig efter arbejde og have samtaler i arbejdstiden.

Der skal være indbydende, så medarbejderne har lyst til at bruge deres arbejdstimer der. Samtidig skal besøgende have et godt førstehåndsindtryk. Et rummeligt og indbydende kontor viser professionalisme og giver god energi.

En ejendomsmægler er ikke altid svaret ved køb og leje

Det er altid en god ide at få hjælp udefra, når man enten skal sælge eller købe noget på boligmarkedet. Der er mange regler og forbehold man skal tage hensyn til, og i sidste ende gider man ikke at blive snydt.

Ejendomsmæglere er sælgere og vil gøre sit forsøg på at få det bedste ud af dit salg eller køb, derfor er det en god ide at starte med at få hjælpen andetsteds, inden man kontakter en ejendomsmægler.

Boligtilbolig kan hjælpe dig med salgsvurderingerne både til køb og salg af nyt sted. Du kan gå ind og udfylde deres kontaktformular og de ringer dig op helt uforpligtende. Boligtilbolig kan være din nye måde at benytte en ejendomsmægler #zandguide på.

Kontorets internet er alt afgørende for arbejdsglæden

Når man sidder og arbejder på et kontor, er den vigtigste parameter, at internettet virker helt optimalt. Det skal være hurtigt og ikke skabe problemer, mellem virksomhedens styringssystemer.

Det bliver brugt til både kommunikation internt, eksternt og til alle styringsprocesserne, så det er yderst vigtigt, at det er fuldt fungerende.

Du kan få lynhurtigt fiber #zandguide til din virksomhed. Det kan du hos Globalconnect, som udbyder fibernet til erhvervsdrivende. De overvåger dit internet 24 timer i døgnet for hele tiden at kunne opretholde den stærke forbindelse.

Du kan klikke din ind på linket og tjekke, om din virksomhed kan modtage fibernet. Du skal blot skrive dit firmanavn eller CVR, og så finder systemet din adresse og tjekker det med det samme.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.