Tre selvplejeinstallationer, du kan benytte dig af i Slagelse

Det er oppe i tiden, at man er god ved sig selv – selvudvikling, plejerutiner og opmærksomhed på krop og helbred er kommet på mode. Der er mange fordele forbundet hermed, og det er derfor ikke helt dumt selv at forsøge at efterleve tidens trend. Måske bor du i Slagelse og savner inspiration til, hvordan du plejer dig selv i nærområdet?

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det kan både være i forhold til det mere lægefaglige, som tandlægebesøg, eller det kan være i det skønhedscentrerede hjørne. Denne artikel introducerer dig til tre forskellige steder, du kan besøge i Slagelse omegn.

Vær god ved dine tænder

Selvom det er mere lavpraktisk og ikke lige så spændende som en skønhedsklinik, er det en god idé at sørge for at gå regelmæssigt til tandlægen for tandeftersyn. Colosseum Tandlægerne er en tandklinik i Slagelse Tips og livsstilsstof (Slagelse Media), som har smukke og moderne lokaler i centrum.

At udvise rettidig omhu i forbindelse med tandlægebesøg er forbundet med en del goder – blandt andet kan det være en økonomisk gevinst, fordi det er billigere at behandle forebyggende, end det vil være, hvis du pludselig skal have lavet større indgreb.

Wellness og kærlighed til din krop

Hvis du drømmer om at finde noget, som du kan besøge, når du har haft et par lange uger og har brug for at synke ned i selvforkælelse, er det en mulighed at besøge en klinik, som tilbyder massage til forskellige behov – blandt andet gravidmassage eller sportsmassage. Der bør derfor være noget, som kan give dig det, din krop har brug for.

Forkæl dit ansigt og din hud

Endelig kan du i Slagelse også finde dygtige kosmetologer, som tilbyder en bred række af forskellige behandlinger til din hud. Det kan være en forfriskende oplevelse at modtage en behandling med fokus på hudpleje, samtidig med at du får prøvet nogle lækre produkter, som passer til din hud.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/rwhu