Stepmaskiner er god træning gjort kompakt

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Er du ikke lige en af de typer, der automatisk falder for de største og dyreste maskiner? Bruger du hellere pladsen og pengene på noget andet?

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Så kan det måske være lidt af en udfordring at finde træningsudstyr, for selvom der er masser af det, er det svært at finde noget, der rent faktisk kan passe ind i et normalt hjem. Sådan er det heldigvis ikke med stepmaskiner.

Træn igennem derhjemme

Der er måske blandt nogen en forkert opfattelse om, at træning skal være mærkbare i flere dage og foregå på monstrøse maskiner for at betyde noget. Det er bare ikke hele sandheden, for det vigtigste er nemlig, at du holder dig aktiv hver dag, og så kan de mindre maskiner faktisk også få en stor betydning.

Find den perfekte stepmaskine her Tips og livsstilsstof (Slagelse Media), hvis du vil have muligheden for at få en god træning i dit eget hjem hver eneste dag. Det er noget, der vil gøre en forskel for dig.

Gør træningen underholdende

Med et udstyr som dette, der kan holde dig i gang, uden du skal tænke alt for meget over det, er der rig mulighed for at lave noget andet samtidig.

Du vil altså sagtens kunne være underholdt af noget andet, samtidig med at du forbrænder nogle af dagens kalorier.

Du kan for eksempel:

  • Se fjernsyn
  • Lytte til musik, podcast eller en lydbog
  • Besvare sms’er og e-mails.

Du kan i princippet tage opvasken samtidig, hvis altså du har koordinationen til det, hvis du dermed kan koncentrere dig om mere end én ting ad gangen.

Træn med den rigtige kropsholdning

Det er selvfølgelig vigtigt, at du træner med den rigtige kropsholdning. Du skal nemlig sørge for at holde dig rank i ryggen, da det ellers ikke er sundt for dig.

Med den rigtige holdning vil du også nemmere kunne eksperimentere med forskellige tempi og sågar intervaltræning.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.