Sørg for gode vilkår når kærligheden falder bort

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Der er mange forældre, der må sande, at de ikke føler den kærlighed til hinanden, som de bør. Derfor vælger flere at lade sig skille, således de igen får mulighed for at finde kærligheden og dermed glæden ved at have fået en ny chance.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) I en skilsmisse er der dog mange ting, der skal tages hensyn til – og det er især noget, der gælder alt det juridiske, der omfatter eventuelle fælles børn. For ikke nok med at det er en stor omvæltning pludselig at have en mor og en far, der går fra hinanden, så kan netop den splittelse også føre til store stridigheder.

Advokat i Familieret

Ofte har sådanne stridigheder med netop børnene at gøre. Forældrene kan måske ikke blive enige om en god ordning, og derfor bliver det til en kamp om børnene og samværet med dem. Heldigvis er det noget, der findes hjælp til hos en dygtig advokat, der sørger for, at der tages hensyn til alle parter til fordel for et fælles bedste.

Med en advokat familieret Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) ved hånden sørger du og din forhenværende partner således for, at en eventuel skilsmisse kommer til at foregå ordentligt for alle involverede parter.

Undgå unødvendige stridigheder

Der bliver desuden lagt en god plan for de børn, som der måtte være i forholdet, så der kommer styr på blandt andet, hvem der skal have den endelige forældremyndighed, og hvordan det kommer til at forholde sig i fremtiden med børnenes bopæl.

Dertil kan der i en sådan proces også blive behov for ydelser inden for blandt andet bodeling og ægtepagt, hvilket også er noget, en advokat med erfaring i Familieret kan bidrage med. For at sikre en ordentlig proces uden unødvendige stridigheder er det derfor altid en fordel at få en part udefra til at give deres besyv med, når livet tager en drejning.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.