Idéer til den perfekte date i det sydvestsjællandske

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Sydvestsjælland byder på rigtig mange aktiviteter og oplevelser for både børn, familier, unge, par og ikke mindst potentielle par. Sidstnævnte gruppe leder ofte efter aktiviteter, der kan gøre dem klogere på hinanden og eventuelt være startskuddet til et lykkeligt parforhold og måske sidenhen et ægteskab.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Byer som Slagelse, Korsør og Skælskør huser ikke kun rigtig mange små og store arbejdspladser. I det sydvestsjællandske er der også rigtig meget at lave i fritiden.

Står du netop nu og skal planlægge en date i dette geografiske område, og vil du gerne have nogle idéer, så er du landet på den rigtige artikel.

Har du svært ved at finde en potentiel partner i dit lokalområde, så kan du udvide søgningen ved at tilmelde dig et digitalt dating site #zandguide. Så kan du lige pludselig matche med folk fra hele landet.

Restaurant- og cafébesøg – måske et romantisk sted

At arrangere en god date behøves ikke at gøres til en større videnskab. Når alt kommer til alt, så vil de fleste stille sig tilfredse med at tilbringe tid sammen på en café eller restaurant. Her kan man nemlig nyde en god middag, lidt god vin og en masse gode samtaler.

Her er den største udfordring bare at finde den helt rigtige restaurant eller café. Det oplagte vil selvfølgelig være at gå efter et romantisk spisested.

Her kan der blandt andet nævnes følgende:

  • Støvlet Katrines Hus (Sorø)
  • Roots4 (Slagelse)
  • Pulcinella (Slagelse).

Det er via tripadvisor.dk muligt at finde endnu flere lækre spisesteder i Slagelse og omegn.

Biograftur ─ sidde tæt uden de dybe samtaler

En god date kan med rette starte eller slutte med en biograftur – alt efter hvor lang aftenen skal være. Vælger man denne aktivitet, så skal man affinde sig med, at man ikke får ført dybe samtaler. Til gengæld kommer man til at sidde tæt og kan se frem til at nyde en god film sammen.

Efter biografturen kan man eventuelt gå en lille tur, hvor man snakker om filmen og aftaler, hvornår (og hvorvidt) man skal mødes igen.

I Slagelse Kommune kan du besøge følgende biografer:

  • Korsør Biograf (Korsør)
  • Kosmorama (Skælskør)
  • Panorama (Slagelse).

Husk at booke pladser i biografen på forhånd, så I ikke går forgæves og risikerer at skabe dårlig stemning.

Seværdigheder og øvrige oplevelser i nærområdet

Din kommende date behøves hverken at stå på restaurantbesøg eller biograftur. Du kan også vælge at udfordre din date med en særlig oplevelse.

Endnu en gang er Sydvestsjælland et sandt paradis, idet der er rigtig mange aktiviteter samlet her. Spørgsmålet er så bare, hvad I er mest til. Nogle aktiviteter vil helt naturligt være mere romantiske end andre, ligesom der er forskel på, hvor længe aktiviteterne strækker sig over.

Herunder kommer der nogle idéer til, hvad dagen kunne indeholde:

  • Skælskør Havn (Skælskør)
  • Cirkusland (Slagelse)
  • Ballonflyvning (Vestsjælland – kan variere)
  • Ginsmagning (Slagelse).

Du kan med fordel tage din udkårne med på råd, inden du planlægger en alt for grænseoverskridende aktivitet. Det er i hvert fald vigtigt at gøre det til en god oplevelse for begge parter.

Øverst: Genrefoto. (Foto: StockSnap / Pixabay). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.