Hvordan kan du investere i din fremtid?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Mange har prøvet at investere i forskellige projekter, som er gået til grunde. Hertil har de helt garvede, som har arbejdet hele livet, set deres opsparing stige, men de ved ikke, hvad de skal gøre derfra. Læs med her og find ud af lidt mere.

Invester penge i aktier, guld, projekter og ejendomme

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Når det kommer til at skulle investere sine penge, er det for mange svært blot at tage hen i banken for at få en investeringside og håbe, at det fungere. Men der er andre steder, hvor man kan investere sine penge, og det kan involvere aktier, guld, projekter og ejendomme.

Aktier er enten en god eller en dårlig investering

Aktier kan altid være enten en god eller en dårlig investering. Man kan aldrig være helt sikker med aktier, hvilket samtidig er det, der kan gøre det profitabelt.

Profitten fra aktier er altid sat efter en risiko. Hvis det er en meget risikabel og ustabil aktie, vil profitten måske blive høj, men investeringen kan også forsvinde.

Hvis der er en meget sikker rente, så er der ikke særlig høj chance for, at man taber sine penge, men på samme tid er der heller ikke mulighed for at opnå en høj profit.

Hvis man vælger at investere sine penge i aktier, kan man investere i næsten alt og hertil er det normale, at investere i virksomheder.

Vælger man en virksomhed, som, man mener, har stort potentiale, men er relativ ny og ligger til lav kurs, kan man sætte sine penge der. Her vil der ofte være potentiale for høj profit, men også høj risiko for at tabe sine penge.

Guld er næsten altid en relativ sikker investering

Den mere sikre investering kan for eksempel være guld. Guld er en stabil investering, fordi den ikke burde kunne miste værdi. Man har den mængde guld, som man har.

Grundet den faste, men meget flade stigning, tjener man ikke særlig meget på guld, men man er så sikker, som man kan være på, at man ikke taber penge, når man investere penge i guld.

Ejendomsprojekter er spænende investeringer

Hvis man har mod, kan man investere i projekter, som skal bygges, og her er der mange forskellige muligheder.

Man kan for eksempel købe sig ind på de større detailhandler, når de skal åbne en ny forretning. Her kan man investere i deres ejendomsprojekterTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media). På den måde kan du blive del af noget større og på samme tid sikre dig, at der er nogle professionelle folk med ind over projektet.

Protica samler ejendomsprojekter, og de sørger for, at rentable projekter kommer op på siden. Ved at købe dig ind i ejendomsprojekter er du næsten sikker på, at du ikke vil tabe penge.

Der kan for eksempel være et ejendomsprojekt for Netto. Her er der ingen ny opstart i forhold til brand. Det er allerede et veletableret brand, som ikke får brug for fornyelse i den forstand. På den anden side er det årsagen til, at der ikke er meget højt afkast.

Du kan i forbindelse med køb af Netto-projektet i Hørsholm se, at du ved et indskud på 500.000 kroner kan få et kontantafkast på 6,75%.

Det bør man se som en passiv investering, da man langt hen ad vejen har professionelle, som vil varetage det meste af det tekniske. Man kommer altså ikke til selv at skulle lave meget.

Desuden har Netto allerede etableret en 10-årig lejekontrakt, hvilket er din sikring for, at lokalerne er lejet ud de næste 120 måneder.

Ejendomme kræver mere tid og ekstraarbejde

Hvis man har overskud og tid på hænderne, kan man med fordel overveje at investere i private ejendomme. At investere i ejendomme kræver et højt indskud, og hertil er der mulighed for, at der kommer en del ekstra udgifter i forbindelse med renovering af ejendommen.

Der kan være meget høj profit forbundet med handel i ejendomme. Især da ejendomsmarkedet er meget højt. Derfor kan man med fordel vælge denne investeringsmulighed, hvis kapitalen ligger til det.

Dog skal man forvente, at det er den investering, der kræver absolut mest tid og ekstraarbejde. Det er på samme tid den investering, som er forbundet med flest udefrakommende faktorer.

Investeringen der vinder og har højt afkast

Skribenten forestiller sig, at den mest sikre investering vil være guld, fordi der ikke kan fremstilles mere guld, hvilket gør det til en investering, som kun kan være langsomt stigende.

Hvis man gerne vil have et markant højere afkast, men på samme tid har et højere indskud at kunne stille, vil skribenten anbefale større ejendomsprojekter.

Hvis du står og mangler det sidste til dit indskud i dit næste projekt, kan du med fordel låne din næste kassekreditTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media) inde hos Lend Me. Dog udsættes du for en yderligere risiko, hvis du låner for at investere.

Øverst: (Foto: Public Domain Pictures / Pixabay). Bureau, OD.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.