Hvad du skal bruge din ferie på?

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Ved du, hvad du skal lave i din jule- eller vinterferie? Hvis ikke du har fundet på noget endnu, er det måske tid til at finde på noget.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Du kan også vælge at tage tingene, som de kommer, men hvis du er typen, der godt kan lide at have nogle ting på programmet, kan du allerede nu begynde at overveje, hvad det skulle være.

Lær dig selv at spille et instrument

Når du har ferie, har du tid til at lave alt det, som du ikke når i hverdagen. Hvis du i lang tid har haft lyst til at lære at spille et bestemt instrument, kan det være, at det er det, du skal begynde på i din vinterferie.

Hos Rytmen #zandguide kan du lære at spille et instrument derhjemme ved hjælp af deres undervisningsvideoer og guides. Det vil være et hyggeligt projekt, som du kan gå til og fra.

Hold storebagedag med dine venner

I ferien er der også tid til at bruge lidt ekstra tid i køkkenet, hvis du kan lide det. Det er ikke sikkert, at du har tid til de helt store projekter i hverdagen, fordi det hele skal gå lidt hurtigere.

Hvis du er vild med at bage, kan du invitere nogle venner forbi til en bagedag, hvor I kan bage alle jeres favoritkager- og brød. I kan også gøre det til en konkurrence, hvor det handler om at pynte den flotteste kage.

Lav et filmmaraton med din familie

Hvis du har lyst til en dag med fuld afslapning, kan du arrangere et filmmaraton sammen med din familie eller venner.

Det kræver bare, at I hiver alle jeres dyner med ind i sofaen og køber alle jeres yndlingssnacks ind. Tilbage er der kun at finde nogle film, som I alle gerne vil se.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.