Højere effektivitet med en industri tørretumbler

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Når der skal vaskes emner i forbindelse med det daglige arbejde i din virksomhed, stilles der ofte større krav til tørreprocessen end det, som du kan få med en normal tørretumbler.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Det gælder både for viskestykker, medarbejderuniformer og lignende, hvor der eksempelvis kan være et stort krav til hygiejne i forbindelse med tørreprocessen, eller hvor der kan være et stort krav til mængde og effektivitet.

Netop derfor kan det betale sig at vælge en professionel industri tørretumbler Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) for alle virksomheder, som har store mængder af vasketøj, der skal tørres i det daglige.

Hvorfor vælge en industri tørretumbler?

Der er mange og store forskelle på en industri tørretumbler og den normale tørretumbler, som du bruger derhjemme. En normal tørretumler er for det første ikke designet til at kunne klare den samme mængde arbejde, som en industri tørretumbler kan.

Hvis du stiller en normal tørretumbler op i din virksomhed, hvor den vil køre i mange timer hver dag, vil den hurtigt falde fra hinanden.

Her tilbyder en industri tørretumbler en pålidelig løsning, som netop er udviklet til at klare det store arbejdspres, som maskinen vil blive udsat for hver dag i din virksomhed. Dertil er en industri tørretumbler også designet på en måde, der tillader nem reparation, hvis det skulle blive nødvendigt.

En industri tørretumbler kan desuden tørre dine emner i et langt højere tempo. Kapaciteten er typisk også en hel del højere end i en normal tørretumbler, og med korte og hurtige programmer har du således mulighed for at tørre store mængder af vasketøj på kort tid.

Endeligt er en industri tørretumbler også udviklet til at arbejde skånsomt med dit vasketøj. Du er måske bekendt med, hvordan en normal tørretumbler nedbryder fibrene i dit tøj over tid, men ved at vælge en industri tørretumbler er du sikker på at få en skånsom løsning.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.