Har du overvejet moderne håndtørrere?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Du kender sikkert til de konventionelle håndtørrere, som man trækker papir ud af, eller de traditionelle håndtørrere, der blæser dine hænder tørre. Derudover har du nok også bemærket, at der flere og flere steder hænger de nyere håndtørrere, som tørrer dine hænder på rekordtid.

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Her kan du læse om, hvad der rører sig inden for håndtørrere, og hvordan disse også er blevet mere miljøvenlige.

Der er mange muligheder for at tørre hænder

Rundt på mange offentlige toiletter hænger de der gamle håndtørrere, som blæser dine hænder tørre. Du har højst sandsynligt prøvet at stå i, hvad der føles som hundrede år, fordi de ikke blæser kraftigt nok, eller fordi det ikke lykkes dig at ramme sensoren ordentligt.

Du støder nok også på de gamle konventionelle håndtørrere med papir, som egentlig virker upåklageligt. Der er dog et men.

Der er kommet nye håndtørrere på banen, som er langt mere miljøvenlige end de gamle versioner. Disse håndtørrere er mere energibesparende. De er miljøbevidste, da der ikke længere bruges papir, og de koster mindre i længden grundet det samme.

Hvad skal min virksomhed vælge til toilettet?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type håndtørrere din virksomhed skal vælge, er det et godt udgangspunkt at søge på nettet. Her får du nemt og hurtigt adgang til de mange muligheder, og du behøver ikke at forlade kontoret for at undersøge dette.

Når du søger, skal du være bevidst omkring, hvilke værdier din virksomhed har, og hvilken pris I er villige til at give for jeres håndtørrere. Går I op i bæredygtighed og ønsker at være en miljøbevidst virksomhed, giver det selvfølgelig mening at vælge en type håndtørrer, som signaler dette.

Ønsker I at spare penge, kan I for eksempel vælge en type håndtørrer, der ikke fyldes op med papir, da dette kan give mange udgifter på længere sigt. Køb håndtørrere online herTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media).

Øverst: Genrefoto. (Foto: PR). Bureau.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.