Gør-det-selv eller professionel hjælp?

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse News (Slagelse Media)Ungernes værelser trænger til en makeover. Væggene har måske allerede fået et strejf af malerpenslen af både dig og ungerne selv. Der bliver ihærdigt hjulpet til af de små hænder, der så brændende har ønsket sig en ny udsmykning af værelset. Har dine seneste uger også indeholdt dage med situationer lignende dette?

Gode råd til gør-det-selv-arbejdet

Du kan gøre det nemmere for dit gør-det-selv-arbejde, hvis du bestiller et færdiggulv. Uanset hvad du bestiller er det allervigtigste dog, at du er opmærksom på, hvad der står i vejledningen, som kommer med dit gulv. Få læst sedlen, inden du kaster dig over arbejdet, så du undgå dumme fejl.

Her er også andre gode råd:

  • Værktøj
  • Opmåling
  • Materialer udover trægulvet.

Vær opmærksom på, at når du lægger dit trægulv på en betonoverflade, skal du have et undergulv og et dampspærre under dit parketgulv. Undergulvet gør det mere behageligt at gå på trægulvet, mens dampspærret sørger for, at der ikke kommer fugt op til fra betongulvet til parketgulvet.

Opmålingen er vigtig i forhold til parketgulvets plader. Hvis du ikke opmåler, kan du risikere, når du kommer til den sidste plade i rummet, at den bliver meget mindre end de andre. Tilpas derfor pladerne allerede fra starten.

Sidst men ikke mindst er det en fordel, at du har det rette værktøj til opgaven i form af noget til at tilskære med, men også sikkerhedsudstyr dertil. Det gør arbejdet meget nemmere.

Fordelagtig med professionel hjælp

Gulvet er bogstavelig talt det bærende element i værelset, så hvis ikke du er den store handyman, der nemt kan klare et gør-det-selv-arbejde, så kan du med fordel overveje at få noget professionel hjælp.

Der er mange gulvfirmaer, der gerne giver en hjælpende hånd til netop at tilfredsstille sine store og små kunder. Du kan se oversigten herSlagelse News (Slagelse Media), hvordan du søger om professionel hjælp.


Foto: Pressefoto.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.