Få vejledning og sparring af en interim controller

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Har I mistet lidt overblik over regnskaberne og den interne styring i jeres virksomhed? Det er vigtigt, at man har et godt overblik over sin virksomheds økonomi, og I har da formentlig også begreb om, hvad der overordnet foregår. Alligevel kan det nogle gange være en rigtig god idé at bruge tid og ressourcer på virkelig at komme i dybden med det, så I er sikret, at der er helt styr på de ting, I gerne vil have styr på.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Med en interim controller har I muligheden for at få jeres regnskabs- og lønningssystemer gået efter i sømmene og set, om der er noget, der skal ændres eller optimeres. Det kan betale sig for jer at leje en sådan medarbejder, så I har en ekstern, der kaster et blik på systemerne og kan rådgive jer til de rette løsninger. Find interim controller Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) her og få løst jeres udfordringer.

Bred viden i forskellige systemer

Når man lejer en ekstern medarbejder ind, er det vigtigt, at I lynhurtigt samarbejder, uden der er brug for en længere oplæring eller periode til at implementere arbejdet. Her er det derfor vigtigt at samarbejde med en virksomhed, hvor medarbejderne har stort kendskab til forskellige systemer, så også jeres system er noget, de kender til. Det gør, at I sparer tid og hurtigere kommer til sagen, så I kan få styr på de ting, I gerne vil have gennemgået.

Økonomistyring er noget af det, der er vigtigt at have styr på konstant. Derfor kan det da også være, at I efter en periode med en lejet interim controller måske får brug for at have en på mere fast basis – så kan det betale sig for jer at ansætte en egentlig økonomimedarbejder, der kan hjælpe jer med altid at have styr på regnskaberne, og at alle systemerne fungerer, som de skal.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.