Få gang i arbejdspladsen med polske håndværkere

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Du kender helt sikkert til det tunge arbejde, der ligger bag de store opgaver, hvis du ejer et enterpriseselskab. Med store opgaver bliver det som regel nødvendigt at have flere arbejdere på.

#zsnguide på Slagelse News (Slagelse Media)Entreprenører tilbyder normalt såkaldte alt-i-en-løsninger. Det kan være mindre privatkunder, der skal have renoveret deres hus og have, men det kan også være mere omfattende erhvervsopgaver. Ofte får entreprenører brug for et ekstra sæt hænder, når de omfattende opgaver dukker op på skrivebordet.

Der er i stigende grad brug for flere erhvervsarbejdere, fordi der er flere opgaver. Dog er der et fortsat et faldende antal unge, som vælger at tage en erhvervsuddannelse. Dette har resulteret i, at flere virksomheder har valgt at bruge udenlandsk arbejdskraft for at kunne nå projekterne til tiden.

Entreprenøren får dagbøder ved større forsinkelser

Hvis entreprenøren ikke overholder deadline, kan det meget ofte ende i dagbøder. En dagbod er en erstatning, som entreprenøren skal betale per dag, som er overskredet.

Beløbet kan forhandles inden projektets start, men ideen er at holde entreprenøren motiveret til at nå projektet til tiden. For at sikre sig at man ikke rammer dagbod som entreprenør, kan man med fordel ansætte nogle ekstra hænder for at nå i mål til tiden.

Hold omkostningerne nede med polske håndværkere

Mange entreprenører tænker automatisk, at det bliver for dyrt, når der skal ansættes ekstra mandskab. Det er her, at man med fordel kan vælge polske eller østeuropæiske håndværkere igennem vikariater. Ved at ansætte dem sikrer man, at omkostningerne holdes nede, mens man stadig modtager et flot og solidt arbejde.

Baltic Workforce udbyder polske eller østeuropæiske håndværkere og sikre angiveligt en besparelse på op til 30 procent i faste lønudgifter. Samtidig er polsk arbejdskraft kendt for at være hårdtarbejdende, ligesom de også er kendt for en høj arbejdsmoral. Det oplyser Baltic Workforce.

Baltic WorkforceTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media) tilbyder med andre ord polske og østeuropæiske vikarer til din byggeplads. Håndværkerne ankommer inden for kun 14 dage, hvorpå de er klar til at give en hjælpende hånd.

Nemt og enkelt at ansætte polakker til hele projektet

Hvis du er selvstændig eller har brug for hjælp til et omfattende byggeprojekt, kan du med fordel benytte Baltic Workforce. Det er nemt at ansøge om en entrepriseløsning direkte igennem Baltic Workforce, og de har næsten 10 års erfaring inden for branchen.

Hvad indebærer en løsning med udenlandsk arbejdskraft

Ved at indgå en entrepriseaftale med Baltic Workforce er der nogle fordele og ulemper. Du får som udgangspunkt et markant billigere tilbud end gennem et traditionelt dansk selskab.

Lavere omkostninger medfører visse komplikationer

Som kunde har du på ingen måde indsigt i, hvordan håndværkernes arbejdstider ligger. Derudover kan du på ingen måde instruere dem i, hvad de kan og skal, og hvad de ikke kan og skal. Dog giver Baltic Workforce sikkerhed for, at arbejdet kommer til at leve op til dine forventninger. Inden projektstart bliver man enige om en tids- og kvalitetsstandard, som skal overholdes.

Ved at indgå en arbejdsaftale med Baltic Workforce aftaler I som udgangspunkt et tidspunkt, hvor projektet skal være færdigt samt en pris for projektet. På denne måde bliver du sikret, at arbejdet udføres inden for din tidsramme, og at der ikke dukker uforudsete udgifter op. Dermed kan du holde dig inden for budgettet.

Ved projektstart får du uddelt en supervisor. Supervisorens ansvar er at holde øje med byggepladsen og medarbejderne samt at sikre, at alt foregå flydende og på tilfredsstillende vis. Supervisoren kommer samtidig til at agere som din kontaktperson.

Privatpersoner kan også benytte Baltic Workforce

Hvis du er en privatperson og skal have totalrenoveret dit hus, kan du med fordel bruge Baltic Workforce og spare en del på omkostningerne. Du kan ydermere bruge de sparede penge på at forkæle dig selv eller den nærmeste.

Måske kan du bruge nogle af de sparede penge på at give den bedre halvdel den skønhedstur, som hun længe har ønsket sig. Du kan for eksempel få hudbehandlinger til konkurrencedygtige priser hos CeriXTips og livsstilsstof på Slagelse News (Slagelse Media), som har klinikker i København, Odense og Aalborg.

Øverst: Genrefoto: (Foto: Michael Gaida / Pixabay). /bk

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.