Få flere kunder med en indbydende hjemmeside

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse News (Slagelse Media)Det er meget vigtigt at have en god hjemmeside. Derfor er der en række ting, som du skal overveje i forhold til din nuværende hjemmeside.

Konkurrencen på nettet er stor, og der findes et hav af webshops, hvilket gør det nemt for forbrugeren at shoppe rundt, hvis den første hjemmeside ikke lever op til diverse krav og forventninger.

Dit site skal være mobilvenligt, og det betyder, at det skal have et responsivt design, der tilpasser sig den enhed, som kommer ind på hjemmesiden.

I dag er der mange, som bruger mobilen og ikke computeren. Derfor er det vigtigt, at forbrugeren kan se din hjemmeside ordenligt, ellers bliver du valgt fra.

Det århusianske webbureau, Apparat, har specialiseret sig i at designe og udvikle hjemmesider, som kan hjælpe din virksomhed med at få en stærk, digital tilstedeværelse på nettet. Se mere om bureauet herSlagelse News (Slagelse Media), og få hjælp til at sikre dig, at din virksomhed er konkurrencedygtig på nettet.

Fokuser på forbrugeren og få et brugervenligt site

For at blive attraktiv overfor en forbruger skal du have relevant indhold, et professionelt design og ikke mindst være et brugervenligt site. Den trafik, der kommer ind på din hjemmeside, kan blive konverteret til kunder.

Derfor er det meget vigtigt, at du holer øje med, hvor mange der bliver konverteret til kunder ud af alt den trafik, du får ind på siden. Har du for eksempel meget trafik, men ikke fastholder forbrugeren på dit site, så skal du have gennemgået hele hjemmesiden og optimeret den.

Fem tricks og genveje til den gode hjemmeside

  • Skærmen skal være responsiv – Du kan gå glip af mange kunder, hvis du endnu ikke har et responsivt design. Derfor er det vigtigt at få tilrettet.
  • En personlig hjemmeside – Du skal tænke på, hvor mange webshops med videre der findes. Derfor er det vigtigt, at du kan skille dig ud fra mængden og være din egen.
  • En brugervenlig hjemmeside – Det er nogle af de billigste points, som du kan få, så det virker ret hurtigt. Din hjemmeside bliver let blive sorteret fra, hvis den er alt for kringlet at finde rundt i. Sørg for, at det er nemt at finde rundt og at finde kontaktoplysninger med mere.
  • Anmeldelser kan sælge for dig – I dag er det ikke altid godt nok med tekst, da flere forbrugere tror mere på videoer end på tekst.
  • Gør det simpelt – En hjemmeside, der ligner en stor rodebutik, er ikke særlig tiltalende. Her er det en god idé at have en lille gruppe til at tjekke din hjemmeside igennem. Du kan nemlig hurtigt stirre dig blind og dermed overse nogle af faldgruberne.

Fotograf: Ændringer i vores CMS har med medført, at fotokrediteringer mellem den 6. og 19. december 2019 er forkerte.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.