Nyt Dinitrol-center i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News ─ Anders Ylønen åbner eget Dinitrol-center på Trafikcenter Alle 16 og inviterer til åbent hus.

Den 1. marts 2020 fik Dinitrol ny forhandler i Slagelse. Centret benytter sig af det nyeste udstyr på markedet og skal betjene privatkunder, bilforhandlere og værksteder i lokalområdet. Det oplyser Dinitrol i en pressemeddelelse.

Kender mange af kunderne fra tidligere

Det nye Dinitrol-center drives af Anders Ylønen, der er et kendt ansigt i byen og tidligere har arbejdet med Dinitrol-rustbeskyttelse.

Andreas Teilmanns, som har arbejdet for Rikke og Niels Rask ved Stop 39 i 12 år, fortsætter som sprøjteoperatør. Så det er erfarne kræfter, der skal sikre slagelseanernes biler mod rustangreb i fremtiden.

»Jeg kender jo mange af kunderne fra tidligere, så jeg glæder mig til at byde dem velkommen endnu engang – nu blot i eget regi,« siger Anders Ylønen, som også har ansat Morten Nygaard, der ligeledes er en meget erfaren Dinitrol-sprøjteoperatør.

Store sprøjtekabiner med det nyeste udstyr

Centret er udstyret med store sprøjtekabiner og har derudover det nyeste udstyr. Det betyder, at centret kan behandle alle typer køretøjer – små som store, autocampere samt diverse industri-, vej- og parkmaskiner.

”Rustbeskyttelse er en tillidssag og derfor vigtigt, at det bliver udført korrekt efter detaljeret sprøjteskemaer, samt uvildig kontrol af Teknologisk Institut. Dette tilbyder Dinitrol, og derfor er vi så glade for at blive en del af den landsdækkende Dinitrol-kæde,« siger Anders Ylønen.

Dinitrol Slagelse, som tidligere har været på adressen Trafikcenter Alle 16, fejrer overtagelsen med åbent hus lørdag og søndag den 14. og 15. marts 2020 kl. 10-15.

Øverst: Dinitrol Slagelse. (Foto: Dinitrol). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.