Vanvidsbilist gemte sig under et tæppe

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Korsor.News – En vanvidsbilist med amfetamin og hobbykniv forsøgte at skjule sig for politiet under et tæppe på turen mellem Vemmelev og Halsskov.

Tirsdag kort før kl. 18 i Vemmelev bestemte politibetjentene i en patruljebil sig for at lave en rutinekontrol af en bil, der kørte foran dem. Bilisten var imidlertid ikke spor begejstret for at skulle tale med politiet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Bilisten tog den ind over flere cykelstier

Den mindre begejstrede bilist accelererede nemlig op og fortsatte blandt andet ad Borgergade med meget høj hastighed. Undervejs overskred bilisten flere spærrelinjer og lavede hasarderede overhalinger, og han kørte med meget høj hastighed gennem byzoner. Han tog den også ind over flere cykelstier, og først på Tjærebyvej i Halseby mod Halsskov standsede han og forsvandt ind i et hus.

Manden skjulte sig under et tæppe

Her fandt betjentene ham slet skjult under et tæppe i et værelse. Det var en 34-årig mand uden fast bopæl, og han havde heller ikke noget kørekort. Den 34-årige blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, for narkokørsel og for en lang række andre færdselslovsovertrædelser.

Han havde en hobbykniv med i bilen og der var fire gram amfetamin i den bil, han kørte i. Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven og af lov om euforiserende stoffer. Bilen blev beslaglagt på stedet, og ejeren af bilen blev sigtet for at have overladt sin bil en til person uden kørekort.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/roke

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.