Yngre slagelseaner anholdt efter drab i Gundsømagle

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – En 25-årig mand fra Slagelse er anholdt og mistænkt for et groft overfald på en 31-årig mand, som blev fundet tæt ved sit hjem i Gundsøgmagle.

Fredag eftermiddag anholdt politiet en 25-årig mand fra Slagelse, som er mistænkt for overfaldet på en 31-årig mand fra Gundsøgmagle nordøst for Roskilde.

Den 31-årige blev efter det voldelige overfald fundet tæt ved sit hjem og døde kort efter af sine kvæstelser. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den 31-årige afgik hurtigt ved døden på trods af førstehjælp

En 31-årig mand blev torsdag aften omkring kl. 22.46 fundet stærkt kvæstet tæt på sin bopæl på Stousstræde i Gundsømagle ved Roskilde efter et voldeligt overfald. Trods hurtig førstehjælp afgik den 31-årige ved døden.

»Der er tale om en groft overfald, der ender på den værst tænkelige måde,« udtalte vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningen, i går fredag.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden overfaldet efterforsket sagen intensivt.

Efterforskningen førte til den 25-årig mand fra Slagelse

Efterforskningen førte politiet på sporet af en mistænkt, en 25-årig mand fra Slagelse, som fredag eftermiddag kl. 14.00 blev anholdt i Slagelse og sigtet for drab.

Den 25-årige blev herefter fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling i dag lørdag formiddag kl. 10.30.

Anklagemyndigheden ville begære dørlukning under retsmødet, hvorfor det ikke var muligt at komme med yderligere oplysninger i sagen på daværende tidspunkt.

Lørdag eftermiddag oplyser anklagemyndigheden på Twitter, at han nu er varetægtsfængslet til 15. oktober, man at han nægter sig skyldig og tog kæreforbehold.

Politiet søger fortsat vidner i sagen. Borgere som har set noget i forbindelse med det voldelige overfald på Stousstræde i Gundsømagle torsdag aften, eller som i øvrigt sidder inde med oplysninger i sagen bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi direkte på telefon 46 35 14 48 eller telefon 1-1-4.

Opdateret: Artiklen er opdateret med oplysninger fra Retten i Holbæk. Red.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.