Voldsom far fik tvangsfjernet sit barn

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – En far fra Slagelse var så voldsom mod sit barn på en indkøbstur i Ringsted, at manden blev anholdt, hvorpå barnet blev fjernet fra hjemmet.

Fredag formiddag kl. 11.17 fik politiet en anmeldelse om, at en mand og en kvinde i Outlet Centret på Klosterparks Alle i Ringsted måske ikke behandlede et barn forsvarligt. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Løftede barnet op for derpå at slippe det

Manden havde råbt ad et barn, som han derpå havde løftet op for derefter at slippe det, så barnet var faldet ned på underlaget.

En kvinde kom til og tog barnet med sig videre rundt i centret. Undervejs råbte manden igen ad barnet, der blev taget fra kvinden, som efterfølgende fik barnet tilbageleveret på en voldsom måde.

Til sidst forlod de to voksne og barnet centret i en personbil, hvis nummerplade blev aflæst. En patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds kørte til bilejerens adresse i Slagelse Kommune, hvor alle tre parter blev truffet.

30-årig mor og 34-årig far til en 3-årig dreng

Der var tale om en 30-årig mor og en 34-årig far til en 3-årig dreng. Drengen var efter omstændighederne sluppet uden behandlingskrævende skader efter den voldsomme oplevelse.

Han forblev hos sin mor, mens politiet foretog anholdelse af den 34-årige, som blev sigtet for vold mod barnet på grund af adfærden over for drengen. De sociale myndigheder i Slagelse blev også involveret i sagen, hvorefter det blev besluttet, at drengen skulle fjernes fra hjemmet ud fra en beslutning i medfør af sociallovgivningen.

Den 34-årige far blev efter en nøje vurdering af sagen og dens omstændigheder løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør. Han er fortsat sigtet i sagen og vil derfor høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen for vold mod sit barn.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.