Stangstiv korsoraner mister sin bil i Hvalsø

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Korsor.News – En 62-årig kvinde fra Korsør havde åbenbart et ærinde længere oppe på Sjælland, som medførte, at hun kørte rundt med en promille på over 2,00. Nu kan hun ikke køre længere, da politiet har taget hendes bil.

Mandag eftermiddag kl. 15.09 blev en 62-årig kvinde fra Korsør anholdt og sigter for spirituskørsel i en personbil på Hvalsøvej og Tingerup nær Hvalsø. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Biler kan beslaglægges ved promiller over 2.00

Kvinden var blevet alkometertestet, og testen indikerede, at alkoholkoncentrationen i hendes blodprøve ville give et resultat over 2,00 promille.

Hun blev løsladt igen, efter der var udtaget en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere. Hun blev samtidig gjort bekendt med, at politiet beslaglagde hendes personbil med henblik på senere konfiskation.

Ifølge færdselsloven kan et køretøj beslaglægges med henblik på konfiskation, hvis der er mistanke om, at alkoholkoncentrationen i blodet vil overstige to promille. Reglen kan også bruges, selvom der er tale om første gang, at en bilist mistænkes for spirituskørsel med så høj promille.

Den 62-årige vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og hun vil senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.