Høje hastigheder og ulovlige knallerter på Halsskov

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Korsor.News – I går stoppede politiet blandt andet en vanvidsbilist og en knallertpassager med hash, narko og kniv. Tøv ikke med at kontakte politiet, hvis du har optagelser af hasarderet kørsel eller et registreringsnummer, skriver politiet.

Færdselspolitiet holder i øjeblikket et vågent øje med trafikanterne i Korsør og på Halsskov, og mandag blev der afviklet tre færdselskontroller i lokalområdet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Vanvidskørsel gav ubetinget frakendelse af kørekortet

Mandag fra kl. 13.50 til kl. 15.42 stod politibetjentene klar med lasermåleudstyret på Ørnumvej på Halsskov, hvor man højst må køre 50 km/t.

Her blev 13 målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, mens en ræsede afsted med 106 km/t, og det giver en ubetinget frakendelse af kørekortet.

»Den kørsel kandiderer vist til betegnelsen “vanvidskørsel”,« skriver politiet i døgnrapporten.

En blev sigtet for at køre på motorcykel uden førerret, en for at overhale højre om, og en fører af en varebil blev sigtet for ikke at have forsynet bilen med CVR-nummer.

Knallertpassager medbragte både hash, narko og kniv

Mellem kl. 18.07 og kl. 18.59 fortsatte kontrollen på Tårnborgvej på Halsskov. En blev målt til at køre 30 procent hurtigere end tilladt, og en knallertkører blev standset med en passager bagpå – som i øvrigt ikke havde styrthjelm på.

Knallerten kunne køre hurtigere end tilladt, og på den 20-årige passager fandt politiet 5,2 gram hash, 0,23 gram kokain og dolk med en klinge på 8,5 centimeter. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af både færdselsloven, knivloven og lov om euforiserende stoffer.

En hastighedsoverskridelse på 100 procent giver en frakendelse af kørekortet i mindst seks måneder. Bøden er i udgangspunktet 5.000 kroner, hvortil kommer et højhastighedstillæg på 1.000 kroner.

Send dine optagelser af hasarderet kørsel til politiet

Der har i den seneste periode været en del eksempler på, at nogen i Korsør-området ikke kan finde ud af at følge færdselsreglerne.

»Politiet er selvfølgelig til stede med færdselskontroller og hastighedsmålinger, men vi vil også meget gerne have borgernes hjælp til at finde frem til trafiksynderne,« skrev politiet i går og fortsatte:

»Så tøv ikke med at kontakte politiet, hvis du for eksempel har optagelser af hasarderet kørsel, et registreringsnummer eller andre oplysninger, der kan hjælpe os til at finde frem til fartsynderne.«

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.