Fuld korsoraner kørte uden sele i Benløse

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Kørekortløs korsoraner kørte rundt med spiritus i blodet og uden sikkerhedssele i Benløse. Og en kørekortløs slagelseaner fik sin bil konfiskeret i Roskilde.

Manglende sele fik politiet til at stoppe en 35-årig

I går kl. 11.35 blev en 35-årig mand fra Korsør anholdt og sigtet for spirituskørsel, kørsel i frakendelsestiden og manglende brug af sikkerhedssele.

Politiet blev opmærksomme på bilisten på Benløse Skel i Benløse, fordi han ikke anvendte sikkerhedsselen. Den 35-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og blev løsladt efter afhøring.

Tredje sigtelse af den 25-årige for overtrædelser

Kl. 17.00 standsede politiet en anden personbil i Roskilde. Den blev ført af en 25-årig mand fra Slagelse, og han kunne ikke fremvise noget kørekort og måtte erkende, at han ikke havde nogen førerret.

Bilens nummerplader blev inddraget, idet den 25-årige ikke havde betalt den lovpligtige ansvarsforsikring. Derfor blev han sigtet for de to overtrædelser af færdselsloven. Han blev samtidig gjort bekendt med, at personbilen blev beslaglagt af politiet med henblik på senere konfiskation.

Dagens sigtelse for kørsel uden førerret var nemlig den tredje sigtelse for den overtrædelse af færdselsloven inden for blot fem måneder. Den 25-årig vil derfor blive indkaldt til et retsmøde, når straffesagen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.