Bilister fra Dalmose og Slagelse i flere sammenstød

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Flere bilister fra Slagelse Kommune påkørte bremsende biler på Køge Bugt Motorvejen.

I går kl. 15.16 kom en bilist fra Dalmose galt af sted i sydgående retning på Køge Bugt Motorvejen omkring Køge. Hele fem parter var involveret i færdselsuheldet, der skete i forbindelse med køkørsel.

Opdagede for sent at de forankørende bremsede

En 54-årig mandlig bilist fra Dalmose opdagede for sent, at de forankørende havde bremset op på grund af kødannelse. Derfor påkørte han bagenden af den forankørende. Det bevirkede, at fire øvrige parter blev involveret i et harmonikasammenstød.

To ambulancer var blevet sendt til stedet, og personalet i den ene tilså den 54-årige, som var sluppet uskadt. Den anden ambulance bragte en 36-årig mand fra Højbjerg til kontrol på skadestuen, men også han var sluppet uskadt fra uheldet. De øvrige parter var også sluppet uskadte fra påkørslen.

Denne gang var det en 26-årig mand fra Slagelse

Allerede kl. 17.01 var der igen en borger fra Slagelse Kommune, som kom galt af sted i sydgående retning på Køge Bugt Motorvejen, men denne gang omkring Solrød.

Det var en 26-årig mand fra Slagelse, som kørte i vognbanen yderst til venstre sammen med andre bilister. Han kørte i en varebil, men opdagede også for sent, at de øvrige trafikanter bremsede.

Derfor påkørte han den forankørende bilist, og det sammenstød bevirkede, at to andre bilister også stødte sammen. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet.


Arkivfoto: Rigspolitiet.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.