31-årig trafikdræbt påkørte en bil fra Vemmelev

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Zand.News – En 31-årig mand fra Slagelse, som var frakendt kørekortet, er omkommet i et trafikuheld ved Høng. Han kørte frontalt ind i en modkørende personbil med to personer fra Vemmelev, der trak en hestetrailer med to heste.

Onsdag aften kl. 21.15 fik politiet en melding om et alvorligt færdselsuheld, hvor to køretøjer var stødt frontalt sammen, og en person var kommet alvorligt til skade.

Ulykken skete på Høng Landevej i Løve syd for Høng, som ligger nord for Slagelse By. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden blev erklæret afgået ved døden kort efter

Rednings- og ambulancepersonale blev sammen med en lægehelikopter sendt til uheldsstedet, hvor de forulykkede køretøjer spærrede vejen. Derfor måtte politiet afspærre vejen for trafik i begge retninger.

En hårdt kvæstet mand fra Slagelse, der havde kørt en personbil, blev kort efter erklæret afgået ved døden på grund af sine kvæstelser.

To personer fra Vemmelev, der sad i en anden personbil med en tilkoblet hestetrailer, havde pådraget sig mindre alvorlige knoglebrud.

Læs også: Yngre mand fra Skælskør omkommet i biluheld.

Hestetraileren, som transporterede to heste, var væltet som følge af ulykken, men hestene var sluppet uskadt og blev kørt hjem til deres stald.

Den afdøde mand fra Slagelse blev bragt til skadestuen i Holbæk i en ambulance, mens en kvindelig 34-årige fører fra Vemmelev, der havde kørt bilen med hestetraileren, blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for mindre kvæstelser i det ene ben.

En mandlig 35-årige passager fra Vemmelev blev bragt til skadestuen i Slagelse By, hvor han fik behandling på grund af mistanke om brud i en arm.

Den 31-årige mand fra Slagelse var frakendt kørekortet

En bilinspektør blev tilkaldt for at foretage undersøgelse af uheldsstedet og de implicerede køretøjer. En foreløbig konklusion på undersøgelserne blev, at den omkomne mand var en 31-årig mand fra Slagelse, som i forvejen var frakendt kørekortet.

Han var fører af en mindre personbil i nordlig retning, og han var ifølge vidner i færd med at foretage en overhaling, da han på en lige vejstrækning stødte frontalt ind i den modkørende personbil med tilkoblet hestetrailer.

Se video med heste og helikopter på: TV2 East.

Rutinemæssigt har politiet fået udtaget en blodprøve af den omkomne til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. De pårørende til den 31-årige er underrettet om dødsfaldet. Politiet åbnede vejen for trafik omkring kl. 00.45.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Niels Åge Skovbo / Fokus Foto / Den Landsdækkende Akutlægehelikopterordning). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.