Over en million kunder har fået en BroBizz

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

BroBizz A/S har sendt over en million BroBizz’er ud til privat- og erhvervskunder. Men det er især populært at betale med nummerpladen.

Kunderne er begejstrede for BroBizz, skriver Sund & Bælt i en pressemeddelelse. BroBizz A/S har sendt over en million BroBizz til kunderne. Tallene dækker over henholdsvis privat- og erhvervskunder, som enten har en fakturaaftale, eller som har tilmeldt deres betalingskort hos BroBizz A/S.

Hos BroBizz A/S er man stolte over det flotte resultat og for at kunne tilbyde et produkt, der fungerer for kunderne.

»Vi er meget tilfredse med den milepæl, vi har passeret. Det er et klart udtryk for, at vores kunder er glade for produktet og at vores koncept fungerer,« fortæller Mette Berthelsen, der er markedschef i BroBizz A/S.

I dag kan BroBizz anvendes i Storebælts betalingsanlæg samt til parkering i lufthavnene, betaling på færger og mere end 55 steder i Skandinavien. I de kommende år er hensigten at brede tjenesten ud i hele Europa, så bilister fremover kun skal benytte ét betalingsmiddel for at passere forskellige betalingsanlæg

Populært med automatisk nummerpladebetaling

I marts 2018 blev kunderne introduceret til endnu en automatisk betalingsløsning til passage af Storebælts betalingsanlæg. PayByPlate gør det muligt at betale med nummerpladen og er et produkt henvendt til de kunder, der betaler kontant eller med kort.

Siden lanceringen af PayByPlate er det gået støt fremad med de nye tilmeldinger. I dag er der 52.000 aktive kunder, og deres tilbagemeldinger er positive.

»Vi kan se, at kunderne er glade for vores automatiske betalingsløsninger. Både fordi, at det giver adgang til lavere priser på Storebæltsbroen, men også fordi, at det sparer dem tid og besvær,« fortæller Mette Berthelsen.

Læs også: Nu kan du snart droppe din BroBizz


Foto: Evan Hemmingsen / Sund & Bælt

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.