53-årig mand dømt til 12 år for drab i Svenstrup

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Retten i Næstved har dømt en 53-årig mand skyldig i drab på en 32-årige mand. Drabet skete på den dømtes værelse i Svenstrup ved Korsør sidste år.

Et enigt nævningeting ved retten i Næstved har fundet den 53-årige Uffe Peder H. Madsen skyldig i drab på Morten Skou, som blev 32 år.

Drabet skete den 27. december 2017, hvor Uffe Madsen holdt Morten Skou fast i en armlås ved halsen, hvorefter han afgik ved døden som følge af kvælning.

Drabet skete på Uffe Madsens værelse på Svenstrupgård på Svenstrup Strandvej 3 i Svenstrup ved Korsør.

Politiet blev tilkaldt, fordi der kom larm fra værelset. Da politiet nåede frem, fandt de en livløs mand. Han blev erklæret død på Slagelse Sygehus, efter man havde forsøgt livreddende førstehjælp.

Retten, der i øvrigt lagde til grund, at parterne forinden havde en uoverensstemmelse med karakter af slagsmål, afviste den Uffe Madsens påstand om, at han handlede i nødværge i forbindelse med den udøvede armlås.

Straffen blev udmålt til fængsel i 12 år, men Uffe Madsen ankede på stedet dommen til frifindelse.

Begge mænd var allerede kendt af politiet. Uffe Madsen er tidligere blevet dømt for vold og trusler. Endvidere havde han en verserende voldssag kørende på daværende tidspunkt.

Læs også: Slagsmål i Korsør endte med et dødsfald


Genrefoto: Freeimages

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.