Slagsmål i Korsør endte med et dødsfald

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

OPDATERET – Politiet har anholdt en mand for drab i Svenstrup ved Korsør onsdag eftermiddag, da et slagsmål endte med et dødsfald.

Kl. 17.15 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om slagsmål i en lejlighed på Svenstrupgård på Svenstrup Strandvej 3 i Svenstrup ved Korsør.

Politiet fandt en livløs person, da de kom frem til stedet. Personen blev senere erklæret død på Slagelse Sygehus, efter man havde forsøgt livreddende førstehjælp.

En 53-årig mand blev anholdt og sigtet for drab. Han blev herefter fremstillet i grundlovsforhør i Næstved torsdag den 28. december 2017, hvor han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

Det skriver henholdsvis Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Anklagemyndigheden i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i flere pressemeddelelser.

SN.dk skriver, at der var tale om to mænd, som var alene i en lejlighed på Svenstrupgård. Anmeldelsen kom fra andre borgere, som hørte larm fra denne lejlighed. Afdøde er Morten Skou, som blev 32 år.

De to mænd var allerede kendt af politiet. Den sigtede er tidligere blevet dømt for vold og trusler, og han har endvidere en verserende voldssag kørende.

Artiklen er opdateret.

Grafik: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.