Wafande og Shaka Loveless er hovednavn på Sørby Marked

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Det er to energibomber af en anden verden, der er årets hovednavn på Sørby Marked. Lørdag aften den 1. juni 2019 står Shaka Loveless og Wafande klar på Friluftscenen.

»Det er et makkerpar, der hver for sig har sat deres tydelige præg på de danske tv- og radiostationer de seneste år. Om få måneder står de sammen med et fedt band på scenen på Sørby Marked, fortæller Martin W. Hansen,« der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, der står bag Sørby Marked.

Sublime hitmagere indtager scenen sammen

Kigger man på hitlisterne fra de seneste år, så dukker både Wafande og Shaka Loveless jævnligt op. Førstnævnte med hits som “Gi’ mig et smil”, “Uartig” og “Jango (Klar på noget dumt)”, mens Shaka Loveless har hittet med blandt andet “Tomgang”, “2 mod verden” og “I nat er vi ladt”.

Det er dog ikke kun på landets hitlister, at makkerparret er i top.

»Der kan ikke herske nogen tvivl om, at der er tale om to af Danmarks allerstærkeste liveartister, når Shaka og Wafande indtager scenen sammen. Publikum kan lige så godt begynde at varme op til en stor fest,« fastslår underholdningsformanden.

Som en del af den fælles sommertour har Wafande og Shake Loveless i øvrigt lavet en del ny musik sammen, der så småt er begyndt at finde vej til streamingtjenesterne og radiostationerne.

Alle koncerter og events er som altid gratis, og Sørby Marked præsenterer løbende nye navne henover de kommende måneder. Allerede nu er Gasbox, Karl Hermans Trio og Guitar Rebels på plakaten.

Velkendt lokale navne i Vinstuen på Sørby Marked

Igen i år er det velkendte lokale bands, der sørger for den musikalske underholdning fredag, lørdag og søndag i Vinstuen på Sørby Marked.

»Brian Nygaard & Basserne har fået genvælg og står på scenen både fredag og lørdag, mens det er ægteparret Karina & Karsten Kupiec, der leverer søndags-underholdningen,« afslører Martin W. Hansen og uddyber:

»Både Brian Nygaard & Basserne og Karina & Karsten Kupiec er velkendte navne på landets dansktop-hitlister, men kan meget mere end det, når setlisterne byder på store udenlandske og indenlandske hits fra de seneste årtier.

Markedet afholdes i 2019 fra torsdag den 30. maj til og med søndag den 2. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede onsdag den 29. maj med en stor reklamebanko i Sørbyhallen. Program og andre nyheder offentliggøres løbende på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.

Øverst: Wafande og Shaka Loveless. (Foto: Pressefoto / Sørby Marked). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.