Birthe Kjær lukker årets Sørby Marked

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Søndag den 2. juni 2019 får Sørby Marked besøg af blandt andet Birthe Kjær og Dario Campeotto.

Der er virkelig tale om en søndag i de levende dansktop-legenders tegn, når både Birthe Kjær og Dario Campeotto gæster markedspladsen. Det skriver Sørby Marked i en pressemeddelelse.

»Birthe Kjær er uden tvivl dansktoppens ukronede dronning, og vi glæder os helt vildt til, at hun indtager Friluftsscenen sammen med sit ni mand store Feel Good Band søndag den 2. juni,« afslører Martin W. Hansen, der er formand for underholdningsudvalget i SIF-Venner, som står bag Sørby Marked.

Birthe Kjær har kultstatus på den danske musikscene

Det er virkelig ikke hvem som helst, der lukker årets Sørby Marked.

Birthe Kjær har været med siden 1968 og har sammen med sit band opnået kultstatus på den danske musikscene med klassikere som “Sommer og sol”, “Arrivederci Franz”, “Vi maler byen rød’ og mange, mange andre.

»Det betyder dog ikke, at hun hviler på laurbærrene. Birthe Kjær modtog prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger ved Dansktop Prisen 2016, Bedste Koncertnavn i 2017 og ikke mindst Ærespris 2017 for et langt professionelt virke i branchen. Ligesom det i år blev til titlen som Årets Kvindelige Dansktop Solist og Årets Dansktop Live Navn,« fortæller underholdningsformanden.

Der er lagt op til en eftermiddag fuld af fællessang, skønne minder og godt humør, når Birthe Kjær & Feel Good Band står på scenen.

Traditionen tro står søndag eftermiddag i dansktoppens tegn

Birthe Kjær er dog ikke den eneste levende legende, der underholder på markedspladsen søndag den 2. juni 2019.

Traditionen tro står søndag eftermiddag i dansktoppens tegn ved Schlager-søndag i Danseteltet, hvor Klaus & Servants er husorkester.

»Denne gang har Klaus og drengene selskab af Dario Campeotto, der i begyndelsen af februar fyldte 80 år, men stadig har sit velkendte glimt i øjet og er still going strong,« lover Martin W. Hansen.

Eftermiddagen i Danseteltet byder selvfølgelig på et væld af kendte dansktop-klassikere fra Darios “Angelique” til Klaus’ “Herstedvester”.

Frontmanden i Klaus & Servants, Klaus Strand-Holm, har desuden selskab af sin bedre halvdel, som vil stå i spidsen for musikquizzen “Tip et hit”, hvor publikum kan vinde flotte præmier.

»Der er tale om en quiz på musikviden. Karin Strand-Holm har dog lovet, at sværhedsgraden er til at overskue, så alle kan være med i konkurrencen,« slutter Martin W. Hansen.

Alle koncerter og events er som altid gratis, og Sørby Marked præsenterer løbende nye navne henover de kommende måneder. Allerede nu er Wafande & Shaka Loveless, Gasbox og Karl Hermans Trio på plakaten. Markedet afholdes i 2019 fra torsdag den 30. maj til og med søndag den 2. juni, men tyvstartes traditionen tro allerede onsdag den 29. maj med reklamebanko i Sørbyhallen. Følg med på sorbymarked.dk og facebook.com/sorbymarked.

Øverst: Birthe Kjær. (Foto: Pressefoto / Sørby Marked). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.