Vindueskiggeren belurede kvinder 21 gange

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – Beluringerne fandt sted på Thorvaldsensvej, Spaniensvej, Frankrigsvej, Bredahlsgade, Nansensgade, Uffesvej, Kildebakkevej, Nordborgvej, Kongstedparken og Stjernebakken i Slagelse.

En 30-årig mand fra Slagelse er blevet varetægtsfængslet frem til den 7. juni 2023 for at belure kvinder i Slagelse. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Blufærdighedskrænkelserne er sket gennem et år

Manden er sigtet for i alt 21 tilfælde af blufærdighedskrænkelse ved at have beluret kvinder i deres hjem, gennem vinduerne. Det er sket i en periode fra maj 2022 til 20. maj 2023

»Vi ved, at det kan opleves utrygt i lokalområdet, når en person gentagne gange begår den type overgreb. Derfor er det også en indsats, som er blevet prioriteret af politiet i Slagelse, og jeg er tilfreds med, at retten nu har sendt et klart signal – også til den 30-årige sigtede selv – om den adfærd er uacceptabel,« siger anklagerfuldmægtig Cecilie Pinnerup.

Blufærdighedskrænkelser af denne type straffes i enkelttilfælde med bøde og i gentagelsestilfælde med fængsel, står der i pressemeddelelsen.

Det var politiets efterforskning, som tirsdag førte frem til, at den 30-årige blev anholdt på sin bopæl tirsdag den 16. maj kl. 14.10. Den 30-årige mand er i forvejen sigtet for en stribe lignende tilfælde af overtrædelse af straffeloven.

Læs også: 30-årig sigtet for at kigge ind ad vinduer

Beluringerne skete om aftenen og om natten

Sjællandske skriver, at beluringerne fandt sted på Thorvaldsensvej, Spaniensvej, Frankrigsvej, Bredahlsgade, Nansensgade, Uffesvej, Kildebakkevej, Nordborgvej, Kongstedparken og Stjernebakken i Slagelse. Ifølge anklageren er beluringerne sket om aftenen og om natten.

TV2 Øst skriver, at beluringerne blandt andet skete, mens kvinderne sov eller badede. Manden er for eksempel klatret op ad en mur for at belure gennem et vindue. I et andet tilfælde var en kvinden i bad, da han pressede sit ansigt mod en rude for bedre at kunne se. Derpå stak han angiveligt en telefon med en lysende lygte gennem vinduet.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). PM/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.