30-årig sigtet for at kigge ind ad vinduer

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Slagelse.News – En mand er sigtet at lure gennem vinduerne i tre ejendomme på Spaniensvej og Kildebakkevej i Slagelse By. Måske har han også luret gennem vinduerne andre steder.

Det overvejes i øjeblikket, om en 30-årig mand onsdag skal fremstilles i grundlovsforhør i retten. Han er sigtet for i fire tilfælde at have luret gennem vinduerne på beboerne i tre ejendomme på Spaniensvej og Kildebakkevej. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Politiet undersøger lignende sager i byen

Blufærdighedskrænkelserne har fundet sted fra 19. februar til i mandags, og den 30-årige er i forvejen sigtet for en stribe lignende tilfælde af overtrædelse af straffeloven. Det var politiets efterforskning, som tirsdag førte frem til, at den 30-årige blev anholdt på sin bopæl kl. 14.10.

Det skal nu undersøges, om den anholdte kan sættes i forbindelse med andre, lignende sager, der er blevet anmeldt fra forskellige adresser i Slagelse. Anklagemyndigheden vil anmode om, at retsmødet afholdes for lukkede døre, og derfor har politiet ikke yderligere oplysninger til sagen.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.