Ville køres hjem af politiet og anden weekenduro

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – En svensker rev en togfører i ansigtet, en sur mand på Gl. Torv ville køres hjem af politiet, og en gruppe var oppe at slås på Rosengade i Slagelse med euforiserende stoffer på sig.

Der var en række hændelser i Slagelse By i løbet af weekenden. Der var blandt andet slagsmål på Rosengade, en passager i toget rev en togfører i ansigtet, og en mand ville køres hjem fra Gl. Torv af Politiet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anmeldelse om slagsmål på Rosengade

Natten til lørdag kl. 02.45 blev politiets patruljer kaldt til Rosengade efter en anmeldelse om slagsmål mellem en større gruppe. Her mødte politiet en 27-årig mand fra Slagelse, der blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. Nu kom tre andre mænd til, og de begyndte at forstyrre betjentenes arbejde. Da de fik besked på at trække længere væk, så de ikke forstyrrede, blev de imidlertid noget aggressive og blev derfor anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Svensker overfusede en togfører i toget

Lørdag middag kl. 12.15 fik politiet en anmeldelse fra en kontrollør eller togfører i et tog på vej til Slagelse, om at han var blevet overfuset af en passager uden billet. Passageren havde revet ham i ansigtet og skubbet til ham. På Slagelse Banegård ventede en politipatrulje, og betjentene fik hurtigt fat i den ophidsede mand, der er 34 år og fra Sverige. Han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen og for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

Ung mand tog fat i håndtaget på en politibil

Natten til søndag kort før kl. 02.00 var en ikke helt appelsinfri ung mand temmelig generende over for en politipatrulje på Gl. Torv i Slagelse. Han tog blandt andet fat i patruljevognens dørhåndtag og ville køres hjem. Da betjentene sagde nej, blev manden sur og aggressiv og råbte ukvemsord efter patruljen. Han blev derfor anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen og kørt til politistationen, hvorfra han blev lukket ud igen lidt over tre om natten. Men han blev ikke kørt hjem.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Hieronymus Ukkel / iStock). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.