Velkomst til studerende fra tre uddannelsesinstitutioner

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Velkomst til nye og gamle studerende fra SDU Slagelse, Erhvervsakademi Sjælland og Professionshøjskolen Absalon den 12. september 2018.

Slagelse Kommune, Business Slagelse og en række foreninger går sammen med uddannelsesinstitutionerne om at sige velkommen til byens studerende. Det sker den 12. september 2018 kl. 12.30, hvor det årlige studiestartarrangement “Study Start Slagelse” løber af stablen. Formålet er at øge de studerendes kendskab til byen.

»De studerende er med til at skabe liv i Slagelse, og derfor vil vi gerne have, at de føler sig velkomne. Byen har rigtig meget at byde på, og det her arrangement er en god introduktion til deres nye studieby,« siger borgmester John Dyrby Paulsen (S).

Optog med Gardehusarerne ridende i spidsen

Gardehusarerne rider i spidsen, når de studerende går i optog fra H.P. Hansens Plads til Nytorv. Her bliver de modtaget af borgmesteren og flere af byens foreninger, som er klar med blandt andet minigolf, volleyball, basket, crossfit og tennis.

I et særligt streetfoodområde på pladsen serveres der drinks og mad til studievenlige priser, og de studerende får en “goodiebag” med blandt andet gode tilbud til Slagelse by.

»Det er rigtig vigtigt, at vi får vist de studerende, at de studerer i en by med spændende butikker, som er klar med gode tilbud og god service. Derfor bakker vi selvfølgelig op om Study Start Slagelse,« siger formanden for Business Slagelse, Torben Kjerulff.

I år er både nye og “gamle” studerende fra alle tre uddannelsesinstitutioner SDU Slagelse, Erhvervsakademi Sjælland og Professionshøjskolen Absalon inviteret med, og samtidig har de studerende fra uddannelserne også haft en større rolle i planlægningen af arrangementet.

Program for velkomstdagen:

  • Kl. 12:30: Alle mødes på H.P. Hansens Plads. Derefter går de studerende i optog gennem byen med gardehusarerne i spidsen til Nytorv.
  • Kl. 13:00: Velkomst ved borgmester John Dyrby Paulsen (S).
  • Kl. 13:10: Underholdning, musik, mad, drinks og aktiviteter for de studerende.
  • Kl. 14:30: Tak for i dag.

Foto: Slagelse Kommune.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.