Slagelserevy 2018 i Slagelsehallen i uge 37

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

I uge 37 inviteres der atter til Slagelserevy. Denne gang i Slagelsehallen med Jan Schou samt Anne Herdorf, Stine Bruun og Martin Knudsen.

Den 13., 14. og 15. september 2018 er der atter Slagelserevy. Denne gang i Slagelsehallen på Parkvej 33, og det er med revykongen Jan Schou samt Anne Herdorf, Stine Bruun og Martin Knudsen.

Revystjernerne kommer fra revyscenen i Skagen, og de medbringer de bedste numre samt et imponerende gear med lyd og lysshow. Dermed er alle sikret en festlig oplevelse i Slagelsehallen. Her bliver publikumsområdet afskærmet, således at publikum får nogle hyggelige rammer med stearinlys på bordene.

Samtidig vil der være mulighed for at bestille en lækker revyplatte samt kaffe og kage. Det leveres fra Anett Bratveds Catering. Man kommer naturligvis til at sidde sammen, hvis man bestiller billetterne sammen.

Dørene åbnes kl. 17.45, og der er spisning kl. 18.00. Selve revyen starter kl. 20.00.

Artiklen fortsætter under billedet.

Slagelserevyen

Direktør Jess Andersen fra bilhuset P.M. Olsen A/S er er arrangør af revyen ligesom sidste år, hvor der var både fuldt hus og flotte anmeldelser. Der kom endda gæster fra både Fyn og Jylland.

Jess Andersen fortæller, at det er lyst og interesse for revy, som driver ham:

»I bund og grund er jeg jo bare en glad bilmand, som har en interesse i at grine og komme ud at opleve noget. Min kone og mig har i mange år taget rundt til mange revyer, og så samtidig har vi syntes, at det var synd, at der ikke var noget i Slagelse,« siger Jess Andersen.

Mad og billetter til Slagelserevyen 2018 bestilles på www.slagelserevyen.dk.


Grafik: Slagelserevyen.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.