Varetægtsfængslet i sag med banderelateret afpresning

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Yderligere tre personer er varetægtsfængslet i sag med banderelateret afpresning i forbindelse med et fitnesscenter i Slagelse By.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt onsdag formiddag tre personer, der har tilknytning til bandemiljøet i Slagelse.

Efter politiets opfattelse har de anholdte – sammen med to, der allerede er varetægtsfængslet – afpresset en indehaver af et fitnesscenter i Slagelse.

De tre anholdte er sigtet for afpresning efter straffelovens bestemmelser og blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved. De er alle nu varetægtsfængslet. Alle tre nægter sig skyldige.

»Vi har et konstant fokus på de trusler og eventuelle former for afpresning, der udspringer af bandemiljøet, og som på alle måder er uacceptable. Sagen her sender et signal til bander i nærområdet i Slagelse om at afholde sig fra sådanne gerninger, og hvis det sker, kommer de til at stå til ansvar for deres handlinger,« siger politiinspektør Kim Kliver hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har anholdt i alt fem personer, der nu er varetægtsfængslet i sagskomplekset.

Læs også: Motionscenter igen udsat for hærværk.

Øverst: Genrefoto. (Foto: ROOKIE23 / Pixabay). Note, Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.