Utryghed og hash på Ingemannsvej og musiklarm i Anlægget

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Politiet blev kaldt ud til nogle utryghedsskabende hashunger på Ingemannsvej. Politiet blev også kaldt ud til Anlægget, hvor politiet måtte beslaglægge et musikanlæg.

Onsdag aften fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blandt andet anmeldelser om henholdsvis utryghedsskabende unge på Ingemannsvej og larmende unge i Anlægget på Parkvej. Det skriver politiet i døgnrapporten.

Unge mennesker skabte utryghed på Ingemannsvej

Politiet fik en anmeldelse om, at nogle unge mennesker var forsamlet på Ingemannsvej i Slagelse By, og at de skabte noget utryghed.

Politiet rykkede ud og fik ro på stedet. En 22-årig mand fra byen havde 0,34 gram amfetamin og 0,64 gram hashmix på sig. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

I noget buskads fandt politiet 18 små poser med hash – i alt 34 gram – men der var ingen af de tilstedeværende, der kendte noget til stofferne.

En 17-årig fik beslaglagt musikanlægget i Anlægget

Politiet fik også en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra Anlægget på Parkvej, som er tæt på Ingemannsvej.

Det viste sig at være en 17-årig dreng fra Stenlille, der stod for musikken. En politipatrulje opfordrede ham flere gange til at dæmpe udfoldelserne.

Det hjalp kun kortvarigt – og sidst på aftenen, da der stadig var larm, måtte politiet bruge den bestemmelse i politiloven, der giver adgang til midlertidigt at beslaglægge musikanlægget.

Den 17-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og anlægget blev taget med til politistationen i Slagelse By.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.