Søfartsstyrelsen snart helt på plads i Korsør

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – Søfartsstyrelsen forventer at være helt på plads i Korsør til oktober. Herefter lukker kontoret i Valby.

Lejer dele af stueetagen og hele anden sal

Søfartsstyrelsen rykker ind på Caspar Brands Plads 9 i Korsør til oktober. Styrelsen lejer dele af stueetagen og hele anden sal.

Dermed vil alle medarbejderne i styrelsens hovedkontor være på plads i Korsør, hvorpå kontoret i Valby lukker.

Fjordvænget 30, Batterivej 7 (tidligere J. Poulsen Shipping) og Caspar Brands Plads 9 bliver Søfartsstyrelsens adresser de kommende år. Det skriver Søfartsstyrelsen i en pressemeddelelse.

Direktør: Godt at brikkerne nu er faldet på plads

»Det betyder meget for Søfartsstyrelsen, at brikkerne nu er faldet på plads, så vi kan få alle medarbejdere fra hovedkontoret samlet i Korsør. Det at være samlet i er godt for den daglige drift og for det sociale miljø og dermed er det godt for vores daglige arbejde for Det Blå Danmark,« siger Andreas Nordseth, direktør i Søfartsstyrelsen.

Der arbejdes fortsat på en langsigtet plan om, at Søfartsstyrelsens blivende domicil bliver på henholdsvis det nuværende Driftscenters grund og på Batterivej 7.

Søfartsstyrelsen har cirka 300 medarbejdere, hvoraf omkring 190 arbejder på hovedkontoret. De øvrige arbejder på Fyn, i Jylland og i Grønland og på Færøerne. Søfartsstyrelsen arbejder for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark.

Øverst: Søfartsstyrelsen. (Foto: Søfartsstyrelsen). /rk

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.