Tricktyveri på Schweizerpladsen

Artiklen er opdateret for 11 måneder siden.

Slagelse.News – Politiet efterlyser to tricktyve, der tog penge og papirer fra en ældre dame ved Sydbank på Schweizerpladsen mandag omkring kl. 12.00. Det var angiveligt et østeuropæisk par omkring 30-40 år.

En 79-årig kvinde fra Slagelse var mandag lige omkring kl. 12.00 udsat for et tricktyveri. Det skete, efter at kvinden havde hævet kontanter i hæveautomaten ved Sydbank på Schweizerpladsen. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Spurgte om vej til sygehuset og om bybusser

Ved hæveautomaten blev kvinden kontaktet af et udenlandsk par, som spurgte om vej til sygehuset og om hjælp til bybusserne. Den 79-årige hjalp venligt, men kort efter opdagede hun, at hendes pung med kontanter og personlige papirer var væk fra tasken, som hun havde haft om halsen.

De to tyve beskrives som:

  • A: Mand, østeuropæisk af udseende, cirka 30-40 år og omkring 162-165 cm høj. Han var buttet af bygning, havde solbrud hud og et sort skæg på hagen og under næsen. Han talte engelsk. Han havde en sort kasket og en hvid T-shirt på
  • B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, cirka 30-35 år og 160 cm høj. Hun var almindelig af bygning og var hvid i huden. Hun havde brunt, langt hår og var formentlig gravid. Kvinden talte engelsk. Hun havde et tørklæde, som var bundet i nakken, en blåstribet T-shirt og nederdel til under knæet på.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set tyveriet. Ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.